Vem är "Årets inredningsbloggare 2017?"

08 jan, 2017 
AvSara Ångström Burling
Här är de 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2017! Rösta på din favorit – och ta chansen att vinna biljetter till den stora designgalan ELLE Decoration Swedish Design Awards!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi på ELLE Decoration älskar inredningsinspiration – och därför älskar vi inredningsbloggar! För att uppmärksamma alla landets duktiga och inspirerande inredningsbloggare lite extra instiftade vi förra året ett nytt pris på ELLE Decoration Swedish Design Awards (EDSDA) – nämligen ”Årets inredningsbloggare”. Priset delas ut i samarbete med designgalans huvudsponsor IKEA och nu är succén tillbaka!

Efter att våra läsare fått nominera sina favoritbloggar kan vi stolt presentera de 10 finalisterna.

finalistlogga_arets_inredningsbloggare

De 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2017 är:

Rösta på din favorit och missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för chansen att vinna galabiljetter till dig och en vän!

Omröstningen är nu avslutad och vinnaren kommer att presenteras på ELLE Decoration Swedish Design Awards den 6 februari.

Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt om tävlingen!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons