Trendenser: "Mitt bästa inredningstips är att storstäda"

Trendenser: "Mitt bästa inredningstips är att storstäda"

Frida Ramstedt med bloggen Trendenser är en av finalisterna i kategorin Årets inredningsbloggare vid 
ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017. 
Priset delas ut i samarbete med IKEA.
23 december, 2016

Tack alla våra läsare och följare som nominerat

inredningsbloggare till ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017. Bland alla namn har vi fått fram tio finalister som vi ställt tre frågor till.

Här är vad Frida Ramstedt med bloggen Trendenser svarade.

Frida Ramstedt med bloggen Trendenser.

Frida Ramstedt med bloggen Trendenser. Porträttfoto: Anna Roström, Smallpigart.se

Vad utmärker

din blogg?

– Trendenser är i dag en av Nordens största inredningsbloggar. De senaste åren har jag blivit mer och mer fokuserad på hållbar inredning eftersom jag tycker det är viktigt att någon tar ton i den debatten. Jag uppdaterar min blogg minst en gång om dagen och försöker bjuda på en mix av inspiration och reflektion.

Vad är ditt bästa inredningstips?

– Att städa. Det kostar ingenting och kräver inte mer än din tid, men det finns inget hem som inte upplevs mer trivsamt efter en rejäl storstädning. Och nej, det kanske inte är lösningen på alla dina inredningsproblem men jag lovar att du kommer se på ditt hem med nya ögon om du börjar med att ge dina befintliga förutsättningar en ärlig chans först.

Vilken blir den största inredningstrenden 2017?

– Mättnaden på intryck och prylar. Jag tror vi har tillgång till så mycket inspiration till hem och inredning nuförtiden att vi nästan börjar känna oss snurriga av alla intryck. Det tror jag kommer leda till att vi vill skärma av oss mer framöver och att vi blir allt mer selektiva i vad vi verkligen köper och slår till på.

KLICKA HÄR för att rösta på Årets inredningsbloggare – och vinn galabiljetter!