Johanna Bradford: "Låt det vara lite tomt tills du hittar det du verkligen vill ha"

20 dec, 2016 
AvSophia Genitz
Johanna Bradford med bloggen Johanna Bradford är en av finalisterna i kategorin Årets inredningsbloggare vid 
ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017. 
Priset delas ut i samarbete med IKEA.
Annons

Tack alla våra läsare och följare som nominerat

inredningsbloggare till ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017. Bland alla namn har vi fått fram tio finalister som vi ställt tre frågor till.

Här är vad Johanna Bradford svarade.

Johanna Bradford med bloggen Johanna Bradford.
Johanna Bradford med bloggen Johanna Bradford.

Vad utmärker

din blogg?

– Att den är personlig,

de flesta bilderna jag visar är mina egna. Läsarna får

hänga med i mina tankar kring det som pågår

omkring mig, oavsett om det gäller inredning, mat, renovering, bröllop eller små söta grejer till vår kommande bebis. Jag får ofta höra från läsare att mitt sätt att blanda gammalt och nytt inspirerar dem.

Vad är ditt bästa inredningstips?

Annons

– Ge det lite tid, ett hem skapas inte över en dag. Är du på jakt efter ett gammalt matbord? Ha tålamod och leta på loppisar, auktioner, secondhand-butiker med mera. Jag lovar att just ditt perfekta bord kommer dyka upp där du minst anar det. Köp inte grejer bara för att fylla ut ett hem utan låt det vara lite tomt tills du hittar eller har råd med de där sakerna du verkligen vill ha. Det lönar sig i längden! Har du svårt att veta vad du gillar och var du ska börja tycker jag att det är ett bra tips att samla ihop bilder på saker och miljöer som väcker ditt intresse lite extra. Efter ett tag kan man se ett mönster i de där bilderna och då är det lättare för dig att ”ringa in” vad det är du gillar.

Vilken blir den största inredningstrenden 2017?

– Som jag berättat tidigare är jag inte kompis med ordet trend. Vilket visar sig vara lyckosamt för mig just nu då det trendigaste är att inte haka på trender utan istället tänka lite mer långsiktigt och personligt när det gäller inredning. De största inspiratörerna inom mode har pratat om detta fenomen länge och nu är det inredningsvärldens tur att haka på.

KLICKA HÄR för att rösta på Årets inredningsbloggare – och vinn galabiljetter!

Annons
Innehåller annonslänkar