Anna Mårselius: "Gör en moodboard och var inte orolig för att det blir fel"

14 dec, 2016 
AvSophia Genitz
Anna Mårselius med bloggen Anna gillar är en av finalisterna i kategorin Årets inredningsbloggare vid 
ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017. 
Priset delas ut i samarbete med IKEA.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tack alla våra läsare och följare som nominerat

inredningsbloggare till ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017. Bland alla namn har vi fått fram tio finalister som vi ställt tre frågor till.

Här är vad Anna Mårselius med bloggen Anna gillar svarade.

Anna Mårselius med bloggen Anna gillar.
Anna Mårselius med bloggen Anna gillar. Foto: Kristofer Johnsson

Vad utmärker

din blogg?

– Jag hoppas att min blogg står för inspiration – en riktig bildexplosion att frossa loss i. I mitt jobb som inredare och stylist samlar jag på mig massor av bilder och inspiration som jag gärna delar med mig av, och bloggen har blivit ett perfekt forum för det. Fina bilder och miljöer, färg, form och strukturer mixat med bilder från egna jobb.

Annons

Vad är ditt bästa inredningstips?

– Det finns massor av bra forum för att inspireras nu: bloggar, Pinterest, Instagram, magasin, böcker osv. Titta runt, välj ut det du gillar bäst och skapa dig en bild av helheten. Sätt gärna ihop en moodboard som hjälp och var inte orolig att det ska bli fel. Det ska vara kul att inreda ditt hem och det är bara positivt om personligheten kommer fram.

Vilken blir den största inredningstrenden 2017?

– Jag tror och hoppas att det kommer handla om personlig inredning, att vi vågar bryta oss loss från trendhetsen och går mer på vad vi faktiskt i grunden gillar och vill behålla under lång tid. En slags hållbar och personlig mix där vi blir mer måna om kvalitet och kunskap om det vi köper.

KLICKA HÄR för att rösta på Årets inredningsbloggare – och ta chansen att vinna galabiljetter!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons