Här är nya temat i #minIKEAstil i november

03 nov, 2016 
AvRedaktionen
Nu vill vi veta hur det ser ut på era väggar! Det nya temat för ELLE Decorations och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil är alltså PÅ VÄGGEN. Var med och tävla du med – så har du chansen att vinna ett presentkort på IKEA!
Annons

Vi på ELLE Decoration älskar inspirerande och personliga hem och nu vill vi veta hur det ser ut hemma hos dig! Därför har vi – i samarbete med ELLE Decoration Swedish Design Awards huvudsponsor IKEA– instagramtävlingen #minIKEAstil. Förra månadens tema var hallen och nu i november är temat PÅ VÄGGEN! I slutet av månaden kommer vi på ELLE Decoration att utse en vinnare som får ett presentkort med 1 000 härliga kronor att spendera på närmaste IKEA-varuhus. (All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

Foto: Ragnar Ómarsson för IKEA Livet hemma
Foto: Ragnar Ómarsson för IKEA Livet hemma

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en bild som visar hur du har dekorerat din vägg med produkter från IKEA. Sedan lägger du upp bilden på instagram, skriver en kommentar om vilka produkter från IKEA du använt och taggar inlägget med #minIKEAstil och #elledecorationse.

Annons

Alltså:

1. Ta en bild på din vägg.

2. Lägg upp bilden på instagram.

3. Skriv en kommentar om vilka IKEA-produkter du använt.

4. Hashtagga med #minIKEAstil och #elledecorationse

Därefter är det bara att luta sig tillbaka och vänta. Under tiden kan du kolla in alla de andra tävlingsbidragen som vi löpande lägger ut på vår sajt elledecoration.se.

Foto: Ragnar Ómarsson för IKEA Livet hemma
Foto: Ragnar Ómarsson för IKEA Livet hemma

I slutet av varje månad går ELLE Decorations redaktion igenom alla bidrag och den tävlande som vi tycker har skapat den mest inspirerande hemmiljön med hjälp av IKEA:s sortiment utses som vinnare. Vinnaren kontaktas via en kommentar på sitt tävlingsbidrag på instagram och presenteras sedan på elledecoration.se och givetvis även på vårt instagramkonto. Även IKEA kommer att uppmärksamma vinnaren på sitt instagramkonto.

Och du, om det inte blev du som vann är det bara att försöka nästa månad igen!

Annons