Här är nya temat i #minIKEAstil i januari

10 jan, 2017 
AvELLE Decoration
Visa oss din hemarbetsplats och tävla om ett presentkort på 1 000 kronor på IKEA. Det nya temat för ELLE Decorations och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil är ARBETSRUM.
Annons

Vi på ELLE Decoration älskar inspirerande och personliga hem och nu vill vi veta hur det ser ut hemma hos dig!

Därför har vi – i samarbete med ELLE Decoration Swedish Design Awards huvudsponsor IKEA– instagramtävlingen #minIKEAstil. I januari är temat ARBETSRUM.

I slutet av månaden kommer vi på ELLE Decoration att utse en vinnare som får ett presentkort på 1 000 kronor att spendera på närmaste IKEA-varuhus. (All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren).

BIld från IKEA Livet Hemma. Stylist: Tina Hellberg Fotograf: Andrea Papini
Foto: Andrea Papini Stylist: Tina Hellberg för IKEA Livet Hemma

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en bild som visar hur du har inrett ett arbetsrum eller en hemarbetsplats med produkter från IKEA. Sedan lägger du upp bilden på instagram, skriver en kommentar om vilka produkter från IKEA du använt och taggar inlägget med #minIKEAstil och #elledecorationse.

Annons

Alltså:

1. Ta en bild på ditt arbetsrum.

2. Lägg upp bilden på instagram (tänk på att du måste ha ett öppet konto).

3. Skriv en kommentar om vilka IKEA-produkter du använt.

4. Hashtagga med #minIKEAstil och #elledecorationse

Därefter är det bara att luta sig tillbaka och vänta. Under tiden kan du titta på alla de andra tävlingsbidragen som vi löpande lägger ut på vår sajt elledecoration.se.

I slutet av varje månad går ELLE Decorations redaktion igenom alla bidrag och den tävlande som vi tycker har skapat det mest inspirerande arbetsrummet med hjälp av IKEA:s sortiment utses som vinnare. Vinnaren presenteras på instagram @elledecorationse och på elledecoration.se. Även IKEA kommer att uppmärksamma vinnaren på sitt instagramkonto.

Och du, om det inte blev du som vann är det bara att försöka nästa månad igen!

Annons