Efva Attlings egna inredningstips

30 jan, 2013 
AvAnna Malmberg
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons


På måndag kommer smyckedrottningen Efva Attling att stå på scen som en av prisutdelarna på ELLE Interiörs Designpris. Exklusivt på elledecoration.se avslöjar hon nu sin egen inredningsstil och vad som är det bästa hemmasmycket.

ELLE Interiörs Designpris inleder ju Stockholm Design Week – vad ser du mer fram emot under veckan?

Jag har precis kommit hem från New York och är öppen för förslag på spännande ny design att köpa hem. Det ska också bli kul att träffa min superdesignervän Ross Lovegrove som är i stan.

Efter flera glas för Orrefors, har du funderat på att designa fler inredningsprodukter?

Jag har precis formgivit ett doftljus, Memento Vivere, det tillhör ju heminredning på sätt och vis. Mitt designhuvud flyger fritt och drivs av nyfikenhet. Det häftiga med livet är att vi inte vet vad som väntar runt hörnet så mitt svar är att den som lever får se.

Vad har du själv för inredningsstil?

Hemmet speglar ju ens liv och personlighet – en viktig inredningsdetalj hemma oss är musik. I övrigt mixar vi gärna modernt med vintage och har precis byggt en grym klädkammare med egendesignade dörrar och en art deco-divan i mitten av rummet.

Slutligen, vad är egentligen det bästa hemmasmycket?

Cool fotokonst!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons