Daniella Witte: "Inredning ska kännas värdig"

13 dec, 2017 
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
Nu presenterar vi de 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2018 en och en – och näst på tur är stylisten, fotografen och bloggaren Daniella Witte.
Annons

En jordnära, modern inredningsstil med mjuka och dämpade undertoner. Så definierar stylisten, fotografen och bloggaren Daniella Witte, som är en av tio finalister i Årets inredningsbloggare 2018, sin inredningsstil.

Se en intervju med Daniella Witte nedan!

Årets inredningsbloggare 2018 – finalist 8: Daniella Witte
Årets inredningsbloggare 2018 – finalist 8: Daniella Witte

Varför är inredning viktigt för dig?

– Inredning är hela min passion och mitt liv – utöver familj och vänner såklart. Det har alltid varit en del av mig, inredning är jag. Jag andas inredning både privat och på jobbet, så är det bara!

Kök i beigea toner
Det naturliga rummet för familjen att samlas i. Köket är kärnan i Daniellas hem och här spenderas tid för matlagning, läxläsning, samtal och umgänge med nära och kära.

Beskriv hur du bor!

– Jag bor i ett stort sekelskifteshus som ständigt förnyas. När det är färdigt i ena änden så är det dags att börja i nästa… Det är ett ljuvligt boende med stora ytor, men kräver helt klart en del jobb.

Annons

Vilka blir nästa års största trender?

– Mycket handgjort och en hel del skulptur. Jag brukar prata om det operfekta perfekta, att det ska synas att det finns en hand bakom skapelser.

sovrum med grå färg
Daniella är en stor förespråkare för nio timmars sömn per natt för att må bra. Sovrummet är en lugn oas med egen toalett och dusch, vilket ger det en hotelliknande, privat känsla.

Varför tror du att dina läsare följer just dig och din blogg?

– För att jag har mitt eget uttryck. Jag har också förmåga att ta fina bilder, jag kan sätta ihop saker så att det ser fint ut. Sen kör jag också på min egen stil, den är konsekvent och som läsare vet du vad du får när du går in på min blogg.

 

Klicka HÄR för att komma till Daniellas blogg och klicka HÄR för att rösta på Årets inredningsbloggare! Priset delas ut i samarbete med IKEA och vinnaren kommer att presenteras på ELLE Decoration Swedish Design Awards (EDSDA) den 5 februari 2018.

Annons

 

Alla intervjuer med övriga finalister i Årets inredningsbloggare 2018:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar