Årets inredningsbloggare: Johanna Bradford!

Årets inredningsbloggare: Johanna Bradford!

Johanna Bradford är en fullfjädrad inredningsbloggare som inspirerar på alla plan. Nu har ELLE Decorations läsare röstat fram henne som Årets inredningsbloggare 2018. Priset delas ut i samarbete med IKEA.
05 februari, 2018

Johanna Bradford har alltid flyttat mycket. Hennes mamma är från Sverige och hennes pappa är från England, där tillbringade hon sina första sex år i livet. Kombinationen av det brittiska och det svenska har resulterat i en uppskattad mix som sammanfattar både Johannas inredningsstil och blogg väl.

– Jag är uppväxt med heltäckningsmattor och blommiga gardiner, så tapeter och det ombonade har jag nog fått från England, säger Johanna.

Det i kombination med det avskalade skandinaviska, platsbyggda snickerier, dova färger – och såklart slående fredagsbuketter, resor, mat, mode och trädgård – gör Johanna till en fullfjädrad inredningsbloggare som inspirerar på livets alla plan.

– Jag gillar att mixa och tycker att det blir platt att bara prata om inredning. Eftersom jag inte är så trendfixerad är det inte så viktigt att ha det senaste utan att snarare skapa en känsla i ett hem. Det gör att det blir mycket annat också. Jag gillar allt som gör livet härligt och tycker att man ska unna sig det.

Johanna Bradford är framröstad som Årets inredningsbloggare 2018!

Foto: Andrea Papini

Johanna startade sin blogg 2009, då under namnet Tant Johanna. Under bloggens nio år har Johanna och hennes man Adam flyttat och renoverat lika många boenden. Bloggläsarna har självklart fått följa med till alla nya adresser för att följa familjens renoveringar och andra stora händelser i livet.

2013 gifte de sig, 2016 föddes sonen Gillis och under våren 2018 väntar de ytterligare tillökning. Mitt i allt fick Johanna 2017 ett cancerbesked som hon valde att berätta om efter hon själv hunnit bearbeta alla känslor.

– Jag delade inte med mig av så mycket annat före bröllopet, men jag tror att just mixen är det som uppskattas, att jag inte är en ren inredningsblogg utan att läsarna får följa med i andra skeden i livet.

Nu har ELLE Decorations läsare röstat fram henne som Årets inredningsbloggare 2018.

– Det känns helt fantastiskt. Att det dessutom är mina läsare som har röstat fram mig gör mig rörd och stolt, ett finare kvitto kan jag inte tänka mig. Det blir en sporre och en belöning nu när jag snart går in på mitt tionde år som bloggare, det ligger mycket hårt arbete bakom bloggen och det är kul när det lönar sig på detta vis.

Nu har flyttlasset gått igen. Den här gången lämnar familjen drömlägenheten i Linnéstaden för ett hus utanför stan med närhet till havet.

– Nu drömmer jag om vårt hus ska bli färdigt. Målbilden är att i sommar vara klara och njuta av havet med hela familjen.

Namn: Johanna Bradford
Bor: I Göteborg
Gör: Inredningsbloggare och influencer
Aktuell: Som Årets inredningsbloggare 2018, framröstad på elledecoration.se
Blogg: johannabradford.elledecoration.se

Här kan du läsa Johanna Bradfords blogg!