Årets influencer 2019: Mirelle Stoor

04 feb, 2019 
Mirelle Stoor blev vinnaren av Årets influencer på ELLE Decoration Swedish Design Awards.
Mirelle Stoor inspirerar och på både blogg och Instagram delar hon med sig av sitt liv, hemmet och inredningen. Nu har ELLE Decorations läsare röstat fram henne till Årets influencer 2019.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Certifierad inredare, homestylingkonsult och influencer. Mirelle Stoor ligger inte på latsidan när det kommer till inredning – en stor passion, som hon dessutom har turen att arbeta med.

Inredning har alltid legat Mirelle varmt om hjärtat, men det var först när hon köpte sin första egna lägenhet efter ett uppbrott som inredningen verkligen blev en del av hennes liv.

– När jag helt plötsligt kunde släppa ut min kreativitet på mina villkor, då insåg jag att det är det här jag ska göra i livet.

Efter det gick allt fort. Mirelle startade sina sociala kanaler och började plugga inredning.

– När jag senare jobbade med homestaging insåg jag att det inte passade mig och min själ att bara skapa vackra miljöer. Så jag bestämde mig för att jag ville lära mig att inreda för att öka välbefinnandet, reducera stress och helt enkelt skapa miljöer vi mår bra i.

Och det var då Feng shui kom in i bilden, något som i dag genomsyrar allt hon gör.

Hemma hos Mirelle Stoor
Foto: Mirelle Stoor

Mirelle bor i sitt drömhus

För ett år sedan flyttade Mirelle och hennes sambo Mattias Harju till något som Mirelle själv kallar sitt drömhus, huset Björkbacka i Strömsholm. De hade letat hus under en längre tid, men utan framgång – tills då.

Annons

– Vi fick nys om ett par som funderade på att sälja, så vi smög förbi med bilen och det var kärlek vid fösta ögonkastet!

Mirelle skrev en lapp och lade i parets brevlåda – och väntade sedan nervöst. Dagen efter ringde telefonen och Mirelle och Mattias blev inbjudna att komma och titta på huset. Resten är historia.

– Det visade sig att Björkbacka byggdes av nära vänner till min sambos släktingar och min svärmor har tillbringat många somrar som barn i just vårt lilla hus. Det känns verkligen som att huset var menat för oss, säger Mirelle.

– Det är ett äldre hus med utbyggnader, så utmaningen har varit att skapa en inredning som var rätt för oss, men som samtidigt harmoniserar rent byggnadsmässigt.

Mirelle Stoor, vinnare av Årets influencer 2019.
Foto: Mathilda Stenholt Svärdh

”Jag blir nog aldrig mätt på inredning”

Med Feng shui i bakhuvudet inreder Mirelle med harmoni i fokus och hon blandar gärna loppisfynd och egendesignade ting med designklassiker och detaljer som har en historia att berätta.

Annons

– Jag hittar inspiration i det mesta i livet. Det kan vara allt från ett hotellbesök, till grannarna utanför köksfönstret. Jag blir nog aldrig mätt på inredning i sig. Miljöer och inredning inspirerar mig otroligt mycket och är min största passion i livet.

Framröstad till Årets influencer 2019

Nu har ELLE Decorations läsare röstat fram henne till Årets influencer 2019.

– Jag är lite i chock, men lyckan är total på alla sätt! Det känns helt fantastiskt roligt och jag är så tacksam och ödmjuk inför alla underbara personer som valt att lägga sin röst på just mig. Jag har nog aldrig riktigt vågat tro på en vinst, men det har så klart varit en dröm hela tiden. En helt oväntad men extremt välkommen överraskning!

Det här är Mirelle Stoor

Bor: Strömsholm

Gör: Inredare, homestagingkonsult och inluencer

Aktuell: Som Årets influencer 2019, framröstad på elledecoration.se

Blogg: designbymirelle.se

Instagram: @designbymirelle

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons