"Årets inredningsbloggare" – nytt pris på Design Awards 2016

01 okt, 2015 
AvSara Ångström Burling
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
edsda-intro

För oss på ELLE Decoration är inredningsinspiration det viktigaste av allt. Därför har vi nu instiftat ett nytt pris på ELLE Decoration Swedish Design Awards – årets största inrednings- och designfest – som kommer att hållas på Café Opera i Stockholm den 8 februari 2016.

Det nya priset, Årets inredningsbloggare, skiljer sig från de övriga genom att vara ett ”folkets pris” där vinnaren utses genom en omröstning på elledecoration.se.

Fram till den 25 oktober fanns möjligheten att nominera sin favoritblogg på elledecoration.se och vi håller just nu på att gå igenom vilka tio bloggar som fått flest nomineringar. Dessa bloggar kommer att presenteras i decembernumret av ELLE Decoration och på elledecoration.se, och sedan är det upp till er läsare att rösta på den som ni vill se som ”Årets inredningsbloggare”.

Följ oss på Facebook och instagram för senaste nytt om tävlingen och lycka till!

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons