Varm choklad med marshmallows – fyllda med alkohol!

20 sep, 2017 
AvSofia Börjesson
Varm choklad hör hösten till och extra gott blir du om du toppar muggen med marshmallows. Varför inte testa den här alkoholfyllda varianten?
Annons
Varm choklad med marshmallows. Foto: IBL
Varm choklad med marshmallows. Foto: IBL

Höstrusket är här och tvingar in oss i våra boningar, åtminstone fram till snön kommer och ger oss en anledning att gå ut igen. Men vad gör väl det när man kan inta soffläge med en kopp varm choklad toppad med alkoholindränkta marshmallows?

Brittiska The Naked Marshmallow Co. har nämligen kommit på den goda idén att ge den varma chokladen en extra skjuts. Där kan man beställa marshmallows med tre olika alkoholsmaker:

  • Elderflower & London Gin (fläder och gin)
  • Espresso Martini (kaffelikör)
  • Raspberry & Prosecco (hallon och bubbel)

De innehåller strax under 3 procent alkohol vardera så risken för att bli odräglig under mysstunden är relativt låg, och priset ligger på cirka 63 kronor per paket.

Annons

Tyvärr har företaget inte börjat skeppa varor till Sverige än, men med en vänligt sinnad brittisk vän kanske det går att lösa ändå?

Eller så kan du så klart prova att fylla en spruta med alkohol och fylla en marshmallow med valfri alkohol på egen hand. Tack för tipset, ni brittiska marshmallowsnillen!

Grillade marshmallow cookies.
Grillade marshmallow cookies.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons