Nu lanseras årets julsmaker från Starbucks

Årets juldrycker från Starbucks.

Om du gillar julen och kaffe med extra allt ska du bege dig till närmaste Starbucks som nu lanseras årets julsmaker – och en julmugg som du kan färglägga själv.
02 november, 2017

I dag lanserar Starbucks årets juldrycker – och bara namnen får det att vattnas i munnen på oss. Det är tre dryckesnyheter som kommer att säljas under julsäsongen i Starbucks 16 svenska butiker i Stockholm, Uppsala, Västerås och Göteborg.

Årets julsmaker

Juldryckerna är Fudge Hot Chocolate, som lär gå hem hos alla sötsugna, den pepparkakssmakande Gingerbread Latte samt Toffee Nut Latte, toppad med riktiga hasselnötter.

Årets julmugg från Starbucks går att färglägga.

Årets julmugg från Starbucks går att färglägga.

Årets julmugg

Årets ”holiday cup” är till skillnad från de senaste årens Starbucks-julmuggar inte röd – istället har den en vit botten och är bara delvis färglagd för att uppmuntra till kreativitet. På takeaway-muggarna kan man nämligen själv fylla på med färger (perfekt pyssel för barnen, om inte annat!).

Muggarnas motiv inkluderar bland annat två händer som håller i varandra och den värmeskyddande pappringen bär budskapet Give Good för att uppmuntra till goda gärningar och vänliga gester mot såväl främlingar som nära och kära.

Läs också: Vet du skillnaden mellan olika sorters kaffe?