Rosa gin med smak av Hubba Bubba

07 aug, 2018 
AvLisa Arnell
Gin med smak av Hubba Bubba.
När tuggade du på ett Hubba Bubba senast? För dig som tycker att tuggummit är för barnsligt finns nu en rosa gin med smak av bubbelgum!
Annons

Rosa gin är en tydlig trend och vi har tidigare sett bland annat Beefeater och Stockholms Bränneri lansera rosafärgad rusdryck. Det brittiska företaget Sweet Little Liqueurs har dock gått steget längre och skapat en gin med smak av Hubba Bubba!

Blanda med tonic eller prosecco

Enligt företaget själva blandas Hubba Bubba-ginen med fördel med tonic eller prosecco. Eller så dricker du den som den är.

Sweet Little Bubba Hubba Bubblegum Gin Liqueur finns inte att köpa på Systembolaget, så om du vill lägga vantarna på den får du beställa från hemsidan eller besöka butiken Bartons Wine and Spirits (i Storbritannien) där den också säljs.

Gin med smak av Hubba Bubba.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons