Our/Vodka öppnar destilleri i New York

25 jun, 2018 
AvRedaktionen
Det svenskgrundade varumärket Our/Vodka öppnar nu det första destilleriet på Manhattan i New York på nästan 100 år. Destilleriet blir det sjätte i den globala vodkafamiljen.
Annons
Our/New York öppnade den 25 maj 2018.
Our/New York öppnade den 25 maj 2018.

Varumärket Our/Vodka grundades 2010 av svenskarna Åsa Caap, Kalle Söderquist och Mattias Nyström och ägs idag av Pernod Ricard. Deras vision var att göra ett globalt varumärke med lokalproducerad vodka från egna mikro-destillerier i städer runt om i världen.

Gemensamt för samtliga destillerier är att de drivs av ett lokalt team som självständigt bygger verksamheten och det lokala varumärket i sin stad. Varje destilleri använder lokala råvaror i såg hög utsträckning som möjligt, vilket ger varje vodka en unik karaktär.

Annons
Our/Vodka finns i flera olika länder och städer.
Our/Vodka finns i flera olika länder och städer.

Sedan tidigare har Our/Vodka destillerier i Berlin, Detroit, Amsterdam, London och Los Angeles. Nu har de även öppnat det första destilleriet på Manhattan sedan den amerikanska förbudstiden – för nästan 100 år sedan.

Our/New York

Destilleriet Our/New York ligger mitt i hjärtat av Manhattan i området Chelsea och kommer att drivas av skate-entreprenören och konstnären Dave Ortiz. Förutom vodkaproduktion kommer man att ha provsmakningar, bar och butik. Lokalen kommer även att fungera som galleri för lokala konstnärer.

Annons

Vodkan har en len, frisk och ren smak med subtila och fruktiga toner. För mer information, adress och besökstider, besök hemsidan.

Baren på Our/New Yorks destilleri på Manhattan.
Baren på Our/New Yorks destilleri på Manhattan.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons