O.P. lanserar färdigblandad drink på burk

28 jan, 2019 
O.P. Anderson lanserar färdigblandad akvavitdrink på burk.
Färdigblandade drinkar är en växande trend och nu lanserar O.P. Anderson världens första färdigblandade och ekologiska cocktail med akvavit som bas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Drinken, med det långa namnet O.P. Anderson Organic Aquavit Cocktail Lemon & Nettles, är lätt kolsyrad och har frisk och god smak av citron och nässlor. Receptet är framtaget av O.P. Anderssons kryddmästare Jonas Odland tillsammans med mixologerna Oskar Johansson och Niclas Ericsson.

– Intresset för akvavit har ökat kraftigt de senaste åren bland bartenders och även konsumenter har börjat experimentera med O.P. Anderson i drinkar. Med den här färdigblandade cocktailen vill vi öppna ögonen hos en bredare allmänhet. O.P. Anderson är inte förbehållet våra stora högtider utan även årets övriga 360 dagar, säger Niclas Ericsson, varumärkesambassadör för O.P. Anderson.

O.P. Anderson Organic Aquavit Cocktail Lemon & Nettles.
O.P. Anderson Organic Aquavit Cocktail Lemon & Nettles.

Precis som övriga produkter från O.P. Anderson är drinken ekologisk. Den bör serveras väl kyld och passar perfekt som fördrink till middagen eller med snacks på festen. Apropå fest så smyglanserades drinken nyligen på ELLE-galan där den blev väldigt uppskattad.

O.P. Anderson Organic Aquavit Cocktail Lemon & Nettles (nr 8126715) finns i Systembolagets beställningssortiment från och med 29 januari 2019. Priset är 27,90 kr + pant och drinken kommer i en 330 ml burk. Alkoholhalten ligger på 4,5 %.

Recept:

5 goda drinkar från ELLE-galan 2019

7 drinkar inspirerade av starka kvinnor

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons