Nu lanseras vin för katter - med kattmynta!

25 aug, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Är du sugen på ett glas vin men alla vänner är upptagna? Varför inte bjuda katten på ett glas! Här är vinet som både du och din fyrfota vän kan ta del av. Den hemliga ingrediensen? Kattmynta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Apollo Peak har lanserat vin med kattmynta för katter.
Apollo Peak har lanserat vin med kattmynta för katter.

Du vet hur det är. Ibland är man bara sugen på ett glas vin men man drar sig för att ta ett glas i sitt eget sällskap. Nu har företaget Apollo Peak tagit fram en lösning – varför inte dricka vin med din katt? Företaget har lanserat två vinsorter med namnen MosCATo och Pinot Meow och båda är helt alkoholfria.

Vinet är en blandning av kattmynta, friskt bergsvatten och röd- eller vitbeta.

apollo-peak-katt-vin-2

Precis som för många av oss människor har vinet en avslappnande effekt även på katten. När katten luktar på kattmynta får de ett energipåslag utan dess like men när de äter/dricker kattmyntan ger det motsatt effekt. Toppen om katten har svårt att somna på kvällen!

Annons
apollo-peak-katt-vin-3

Och du – det krävs inte två olika flaskor till dig och din katt. Även människor kan dricka och njuta av det här vinet!

moscato kattvin

Få det bästa av ELLEs värld – anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons