Kahlúa lanserar Espresso Martini på burk

Kahlúa lanserar färdig Espresso Martini på burk.

Färdigblandade drinkar är smidigt om du har ont om tid eller är på resande fot. Nu lanserar Kahlúa färdigblandad Espresso Martini på burk!
21 september, 2018

Espresso Martini är en populär kaffedrink som passar både före och efter maten. För dig som vill slippa krångel lanserar nu Kahlúa drinken färdigblandad på burk!

– Det är oerhört kul att lansera en Espresso Martini med den smått legendariska Kahlúan! Att drinken dessutom kommer färdigblandad på burk gör det enkelt att avnjuta en god Espresso Martini hemma, till brunchen eller på fest, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager White Spirits i ett pressmeddelande.

Kahlúa Espresso Martini

Drinken innehåller rostat kaffe, Kahlúa och vodka och den innovativa burken är utrustad med en kväveanordning som får bubblorna att stiga upp till ytan i samma stund som burken öppnas för att skapa ett krämigt skum.

Servera gärna din Espresso Martini i ett martiniglas med några kaffebönor eller riven choklad på toppen. Eller varför inte en kanelstång?

Kahlúas Espresso Martini (nr 83214) kostar 24,90 kr för 200 ml och finns i Systembolagets beställningssortiment. En burk räcker till två drinkar.

Vill du blanda drinken från grunden? Här är receptet:

Espresso Martini

1/2 dl kall esresso (eller cold brew)

2 cl Kahlúa

2 cl vodka

is

Gör så här:

Blanda alla ingredienser i en shaker och skaka i cirka 20 sekunder. Häll upp i glas med en sil och dekorera med några kaffebönor eller riven mörk choklad på toppen.

Recept: Saftig chokladrulltårta med Kahlúa-fyllning

Saftig chokladrulltårta med Kahlúa-fyllning.

Saftig chokladrulltårta med Kahlúa-fyllning.