Gordon's lanserar alkoholfri Gin & Tonic

30 aug, 2018 
Gordon's lanserar alkoholfri Gin & Tonic .
Vill du kunna njuta av en iskall Gin & Tonic – utan att behöva dricka alkohol? Nu lanserar Gordon's alkoholfri GT på Systembolaget.
Annons

Den alkoholfria trenden är starkare än någonsin och efterfrågan på alkoholfria alternativ till öl, vin och drinkar blir allt större. Därför lanseras nu en alkoholfri dryck med smak av Gin & Tonic.

Gordons Non-Alcoholic

Gordons Non-Alcoholic är en färdigmixad drink med inslag av enbär, lime och örter. Smaken är kryddig, fruktig och syrlig med lite sötma. En liten hint av Gordon’s London Dry utvinns från destillatet och adderas för att produkten ska påminna om en ”riktig” Gin & Tonic, men Gordon’s Non-Alcoholic har endast 0,5% alkohol – vilket räknas som alkoholfritt.

Priset är 18:90 kr för 250 ml och lansering sker på Systembolaget och online den 1 september.

Snygga och alkoholfria drinkar.
Snygga och alkoholfria drinkar.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons