Gissa smaken på Apotekarnes nya Årsmust

01 dec, 2015 
AvRedaktionen
Apotekarnes Årsmust kostar 29:90 kr och säljs på 75-centiliters glasflaska.
Vi svenskar är tokiga i julmust och dricker drygt 40 miljoner liter must under julen. En spännande nyhet är Apotekarnes Årsmust, som i år är smaksatt men en ny, hemlig krydda.
Annons

Apotekarnes har för tredje julen i rad släppt en extra lyxig julmust med champagnekork, guldetikett och hemlig smaksättning. Tanken är att man ska försöka att lista ut smaken på egen hand för att sedan kunna se det rätta svaret under en flik på flaskans baksida.

Årets smak är juligt kryddig

Tidigare år har musten varit smaksatt med apelsin och mörk choklad. Årets smak är juligt kryddig och ett måste inom såväl det svenska julfirandet som det orientaliska köket. Scrolla ner för att se det rätta svaret, eller köp en flaska och försök att lista ut det själv!

Apotekarnes Årsmust 2015 är smaksatt med kardemumma.
Apotekarnes Årsmust 2015 är smaksatt med kardemumma.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons