Explorer lanserar färgglada shots – med sting!

20 maj, 2019 
AvRedaktionen
Explorer lanserar Shaken Shots i fyra naturliga smaker.
Färdigblandade drinkar och shots blir allt vanligare, så även drycker med lägre alkoholhalt. Nu lanserar Explorer nyheten Shaken Shots i fyra naturliga smaker.
Annons

Årets hittills minsta drinknyhet är Explorer Shaken Shots. Fyra stycken färdigblandade shots med naturliga smaker av jordgubb, rabarber, lime och cola. Samtliga shots har en bas av vodka och är dessutom kryddade med ingefära.

Ingefära en populär ingrediens

Just ingefära är en populär ingrediens i såväl drinkar som juicer och smoothies. Förutom att det är nyttigt ger det frisk smak och lite hetta. Extra bra passar det i alkoholfria drinkar och drinkar med lägre alkoholhalt, eftersom det ger lite extra sting.

Explorer Shaken Shots har en lägre alkoholhalt på 15 % och innehåller 4 cl/shot, vilket gör att man kan unna sig både en eller två shots (eller varför inte alla fyra!) utan att bli för berusad. Toleransnivån är dock olika för olika personer, så tänk på att dricka ansvarsfullt.

Serveringstips:

Servera shotsen väl kylda och dekorera gärna med de frukter som ingår, till exempel skivor av lime, rabarber och jordgubb. De färgglada förpackningarna gör dessutom att flaskorna blir en snygg och rolig detalj till dukningen.

Annons

Ett fyrapack Explorer Shaken Shots kostar 99 kr och har beställningsnummer 82811 på Systembolaget.

Läs också:

Annons
Innehåller annonslänkar