Explorer lanserar cocktails på bag-in-box

01 maj, 2018 
AvHanna Carlsson
Explorer lanserar cocktails på bag-in-box.
Nu kan du köpa färdigblandade drinkar på bag-in-box! Det är Explorer som har lanserat en box med två olika drinkar på tappkran: Fläder Collins och Jordgubb Mojito. Perfekt till sommarens utflykter!
Annons

Tiden då man tvingades släpa med sig en hel arsenal av flaskor för att kunna mixa drinkar är förbi. Nu lanseras Explorer Cocktails, en bag-in-box med två färdigblandade drinkar.

Fläder Collins och Jordgubb Mojito

Boxen, som har två tappar, innehåller dels den klassiska drinken Collins baserad på gin, med twist av fläder, och dels en fräsch jordgubbsmojito baserad på vodka, jordgubbar mynta och rom.

Bag-in-boxen passar perfekt till sommarens fester och utflykter. Drinkarna är goda att dricka som de är, med is eller kan blandas med varandra för den som känner sig vågad.

Explorer Cocktails (nr 82138-09) kostar 219 kr och finns att beställa på Systembolaget från och med den 26 april. Boxen innehåller 1500 ml (2 x 750 ml).

Serveringstips:

  • Fläder Collins: Servera med is och citronskivor i highballglas.
  • Jordgubb Mojito: Servera med is, färska jordgubbar och mynta i highballglass.
Explorer lanserar cocktails på bag-in-box.
Explorer lanserar cocktails på bag-in-box.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons