Exklusivt rosévin i vacker förpackning

07 maj, 2018 
Marqués de Riscal Viñas Viejas är ett exklusivt rosévin i vacker förpackning.
För dig som gillar exklusiva viner i vackra förpackningar lanseras nu ett passande rosévin på Systembolaget. Vinet heter Viñas Viejas och produceras av Marqués de Riscal, som är ett av Spaniens äldsta och mest klassiska vinhus.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Lagom till försommaren och rosésäsongen lanserar det spanska vinhuset Marqués de Riscal det exklusiva rosévinet Viñas Viejas i limiterad upplaga. I produktionen har man uteslutande använt de bästa druvor i en perfekt blandning av garnacha och tempranillo.

– Med detta vin har Marqués de Riscal haft en önskan om att skapa ett riktigt avantegarde-vin. Man har blickat bakåt och synat sin vinproduktion i sömmarna för att kunna utveckla något helt nytt och unikt, säger Karl Bengtsson, Brand Manager på Marqués de Riscal.

Doft och smak:

Vinet är svagt rosafärgat och har en intensiv doft av hallon och jordgubbar, med blommiga inslag och stor fräschör. Smaken är välbalanserad och präglas av stor komplexitet, med en frisk finish av behaglig syra.

Passar till:

Vinet passar alldeles utmärkt att dricka som sällskapsvin, men kan med fördel även kombineras med fisk, skaldjur och pastarätter.

Marqués de Riscal Viñas Viejas (nr 73378-01) lanseras i beställningssortimentet den 7 maj och kostar 349 kr.

Annons
Marqués de Riscal Viñas Viejas (nr 73378-01), 349 kr.
Marqués de Riscal Viñas Viejas (nr 73378-01), 349 kr.
Marqués de Riscal Viñas Viejas.
Marqués de Riscal Viñas Viejas.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons