Drömjobbet! Nu kan du dricka rosé och få betalt samtidigt

10 jul, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Få betalt för att dricka rosé
Älskar du att dricka vin och njuta av livet? Då kan drömmen snart bli sann, som roséinfluencer. Nu kan du nämligen njuta av ett ljuvligt glas rosé samtidigt som du får betalt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Solen är äntligen tillbaka och uteserveringarna svämmar återigen över med rosédrickande semesterfirare. Är du en av dem? Eller passar du in på beskrivningen: ”En vinälskare som samtidigt tycker om att ladda upp härliga bilder på Instagram”? Om du dessutom är minst 21 år fyllda med planer på att flytta till USA, då är du en perfekt kandidat för det här jobbet.

Få betalt för att dricka vin

#Roseallday har varit ett vinnande koncept under den senaste tiden och hashtaggen där folk postar bilder på när de dricker rosé har nu över 500 000 inlägg på Instagram. Varumärket Rose all day som föddes ur denna hashtag har nu startat en tävling där de söker en roséinfluencer. På deras hemsida kan man läsa om hur de just nu letar efter en person som kan ta vackra och ljusa bilder där passionen för rosé tydligt syns igenom. Ett extra plus är även om du eller någon i din närhet syns på bilderna, om de speglar din kreativitet och att de tydligt visar att du kan tänka utanför boxen.

Annons

De tävlandes chans att vinna ökar även i takt med antalet foton de postar. Det vill säga: Fler foton är lika med större chans att bli sedd och sedan stå som ensam vinnare.

Första pris i tävlingen är först och främst 10 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 94 763 kronor. Rose all days nyaste influencer får även åka på en sponsrad resa till Frankrike, där hen skapar innehåll till varumärket medan det avnjuts ett glas rosé eller två. Tävlingen startade den 8 juni 2019 och avslutas den andra september samma år.

Tävlingen är som sagt för den som är inom USA:s gränser. Så är du det eller har du planer på att flytta dit och vill vara med och tävla? Då finner du alla regler och vidare information på Rosé all days hemsida.

Läs mer:

8 recept på fruktiga bål till varma sommarkvällar

Vin på burk – en ny trend i vinhyllan

Vin till dörren – systembolaget satsar på hemkörning

Bildkälla: Unsplash

Annons