Det ska vara prosecco i påskägget i år!

11 apr, 2019 
AvAnna-Lena Pettersson
Ett glas prosecco för att fira att våren, åtminstone snart, kommer hit – vad kan väl vara mer passande? Jo, att fira påsk med ett guldskimrande påskägg med prosecco-tema.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Påsk betyder för många lite extra ledighet som man med fördel fyller med middagar och luncher med sina nära och kära och en hyfsad mängd med godis. Gott så, men det skadar ju inte att pudra den här vårhögtiden med lite guldkänsla. Och hur gör man det? Jo, med ett riktigt lyxigt påskägg förstås.

Det lyxigaste påskägget i handeln i år måste vara proseccoägget från Bluebox. Varför är det så lyxigt då? Behöver vi säga mer än tio små guldglittriga badbomber med proseccodoft, ett doftljus från Voluspá med doften Crisp Champagne som sprider en air av söt och bubblig champagne i hela rummet samt proseccoglitter som enkelt förvandlar ditt bubbel till en skimrande drömdrink. Du får allt detta tillsammans med 300 gram choklad, till exempel Mars, Dumle och Twix.

Själva ägget är också ett lyxigt, stort guldskimrande ägg i matt metall som du kan fylla med nya godsaker nästa år.

Påskägg med proseccotema.

Ok, alla som vill ha ett sådant ägg i påsk räcker upp en hand!

Hetaste påskägget

Det är också den perfekta presenten till kompisen som fyller år lagom till påsk eller till din mamma som du ska äta påskmiddag hos. Vem som helst som inte tackar nej till ett glas prosecco vill väl ha ägget?

Annons

För den som är mer inne på stark mat finns det också ett påskägg med chilitema, fullspäckat med chiligodis från Chili Klaus. I ägget finns godis för alla smaker, från hanterbar hetta till tungkrullande starka chilikulor. Perfekt för den som inte gillar det klassiskt söta påskgodiset, utan vill ha lite mer motstånd.

En gladare påsk än så här kan man knappast önska sig!

Foto: TT

 

Läs mer:

Brinkens bästa påskrecept

H&M Home firar påsk med ny kollektion

Storslagen påskmiddag – de 10 viktigaste recepten

 

Annons