Här är deodoranten som doftar rosévin

11 jul, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
Det kanske låter märkligt med en deodorant som doftar rosévin, men varför inte? Rosévin har ofta inslag av röda bär och citrus, precis som många parfymer.
Annons
Deodorant som doftar rosévin.
Deodorant som doftar rosévin.

För dig som älskar rosévin men inser att rosévin inte lämpar sig till dagligt bruk finns det nu en produkt att nyttja istället. Det är företaget Native Cosmetics som lagom till sommaren har lanserat en deodorant med doft av rosévin.

Fri från parabener och aluminium

Deodoranten är helt fri från parabener och aluminium och enligt företaget som ligger bakom denna innovativa produkt har den en ”ljus, somrig doft med doftnoter av jordgubbar, melon och blommor”.

Enligt sajten The Drinks Business är deodoranterna tillverkade på helt giftfria ingredienser som jojoba, sheasmör och bakpulver.

Annons

Rosévin, sangria och mimosa

Om du vill lukta som en härlig cocktailbar lanserar Native Cosmetics en BRUNCH-box i limiterad upplaga där rosévinsdeon får sällskap av deodoranter med doft av sangria och mimosa.

Tyvärr skickar företaget bara sina produkter till USA och Kanada, men låt oss hoppas att något liknande även kommer till Sverige – för visst vore det en rolig sak att testa på nästa after work?

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons