Carolina Gynning lanserar konstnärligt vin

03 dec, 2015 
AvRedaktionen
Gillar du vin och konst? Nu har TV-personligheten och konstnären Carolina Gynning lanserat ett spanskt rödvin och ett italienskt mousserande vin tillsammans med vinmakaren Anders Åkesson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Viva! by Carolina Gynning.
Viva! by Carolina Gynning.

Carolina Gynning, 37, har lagt dokusåpakarriären långt bakom sig och satsar nu helhjärtat på sin konst. Förutom sina tavlor har hon bland annat formgett glas, textilier och smycken. Nu har hon även tagit fram två viner tillsammans med vinmakaren Anders Åkesson.

– Anders vinkunskap tillsammans med min design har resulterat i ett fantastiskt samarbete och dessa två förstklassiga viner. Jag både tror och hoppas att de kommer uppskattas, säger Carolina Gynning.

Det mousserande vinet Viva! är friskt och fruktigt och producerat av ekologiskt odlade proseccodruvor. Det säljs i en designad trälåda med sex flaskor för 774 kr och har beställningsnummer 77339-01.

Annons

Det röda lådvinet Besos är en blandning mellan mogen Monastrell för fyllighet och värme, samt Syrah för elegans och komplexitet. Vinet kostar 239 kr och har artikelnummer 76786-08.

Viva! by Carolina Gynning.
Viva! by Carolina Gynning.
Besos by Carolina Gynning.
Besos by Carolina Gynning.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons