Cadierbarens cocktails flyttar ut på Terrassen

21 maj, 2019 
AvRedaktionen
Cadierbaren på Grand Hôtel flyttar ut på uteserveringen Terrassen.
Sommaren har kommit till Stockholm och nu är det dags för Grand Hôtel att öppna upp sin uteservering Terrassen – nu med utvalda cocktails från Cadierbaren för första gången.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När Grand Hôtels klassiska uteservering öppnar för säsongen flyttar även en del av Cadierbaren ut på Blasieholmens strandpromenad. Med ett ansiktslyft och tio nya sommarcocktails på drinklistan välkomnas nu gäster från när och fjärran till en av stadens mest sjönära uteserveringar.

– Det är alltid en speciell känsla när vi öppnar Terrassen, det markerar starten på sommaren och med värmelampor, filtar och med möjlighet till tak är vi redo att hålla öppet oavsett väderlek, säger Karl Persson, källarmästare på Grand Hôtel.

Specialframtagna cocktails

För första gången kommer Terrassens gäster få ta del av Cadierbarens hyllade drinkkoncept. Bartenderduon Emil Åreng och Christian Grevius har tagit fram tio nya sommardrinkar med namn som Cadier’s Spritz, Albino Strawberry Daiquiri och drinkglassen Fjällvinden med hjortronsirap och Västerbottensost.

– Terrassen är liksom Cadierbaren en given Stockholmsklassiker. När vi för första gången flyttar ihop tar vi med oss ett gäng somriga cocktails som både törstiga soldyrkare och Cadierbaren-stammisar kommer att älska, säger Emil Åreng, kreativ chef på Cadierbaren.

Annons

Mat med inspiration från södra Europa

Köket hämtar inspiration från södra Europa med rätter som ceviche på hälleflundra, crispy calamari-sandwich och grillad piquillo med majs och getost på menyn. För den sötsugna finns vit sparrisglass med rabarber och mandel- och ingefärecrumble som dessertalternativ.

Terrassen är öppen alla dagar i veckan klockan 11:30-22:00 fram till och med den 31 augusti.

Läs också:

Cadierbaren lanserar nytt cocktailkoncept

Grand Hôtel lanserar Sparkling Breakfast

18 bästa uteserveringarna i Stockholm

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons