Artikeln innehåller reklamlänkar

Bjud på glitterdrinkar i sommar – så gör du!

13 maj, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Drinker med ätbart glitter
Vill du ha inspiration till sommarens drinkar? Nu kan du göra skimrig proscecco eller glittriga drinkar. Läs mer om hur du gör här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Saknar du inspiration för att fixa det där lilla extra till sommarens alla höjdpunkter? Står det still i möhippa-planeringen, förberedelsen inför examen eller den där brunchen som du har lovat att fixa? Ingen fara, här kommer en lösning!

Det går att göra din favoritdrink, eller fördrink, till något ännu bättre. Nämligen en sådan enkel sak som att addera skimmer eller glitter i glaset, för ett fint resultat utöver det vanliga.

Oavsett om du ska fixa en stor fest som ett bröllop eller en middag för några få, är det alltid kul att fixa det lilla extra som gästerna pratar om. Det bästa med det här? Det är busenkelt att göra!

Du blandar bara din favoritdrink, eller häller upp ett glas bubbel, och sedan tillsätter du glitterpulvret. Och vips! Så har du en drink utöver det vanliga.

Glittriga drinkar för sommarens alla fester:

Glittrig drink med detta pulver

Glitterpulvret kommer från Mill & Mortar och fungerar lika bra på tårtor och bakverk, som i drinkar. Finns i flera färger. Läs mer om det glittriga pulvret och köp det här (reklamlänk).

Annons
Glittriga sommardrinkar

Ätbart glitter

Detta ätbara glitter passar perfekt till tårtor, kakor och andra bakverk, men varför inte testa att sprinkla ner det i drinken också? Det finns i en mängd olika färger, se mer och köp det ätbara glittret här (reklamlänk).

ätbart glitter till mat, drinkar och tårtor

Om du inte vill stanna vid en glittrig drink, kan du maxa den ännu mer med till exempel ett fint glas eller sockervadd på toppen.

Annons

Glas till fina drinkar:

Drinkglas

6-pack drinkglas, från Lagerhaus. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Glas till champagne

Champagneglas med snedskuren kant, från Eva Solo. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons
Champagneglas med rundad form

6-pack champagneglas, från Spiegelau. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Glas till champagne i bärnsten

6-pack glas i bärnstensfärg, från Lagerhaus. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

Tillbehör till drinkar:

Något annat som kan bidra till en extra fin och rolig drink är att lägga på lite sockervad, ovanpå din drink. Tips är dock att vänta med det till servering då sockervaddet smälter väldigt fort.

Sockervadd till drinkar

Sokervadd i flera smaker och färger, från Partykungen. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Läs mer:

Oscar Drigoris: ”Så blandar du hållbara drinkar hemma”

Svalkande drink med bubbel, rabarber och vanilj

Bildkälla: TT/IBL

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons