Beefeater släpper rosa gin – så smakar den!

11 apr, 2018 
Beefeater Pink – med smak av jordgubbar!
Ta dina drinkar till nästa nivå i vår med rosa gin! Nyheten Beefeater Pink lanseras i mitten av april och passar utmärkt i Gin & Tonic och andra cocktails.
Annons

Gin är bland det trendigaste du kan dricka i alkoholväg just nu och utbudet av gin växer ständigt. Nu lanserar Beefeater en ny, rosa gin smaksatt med jordgubbar!

– Gin går allt mer mot att bli en modern och innovativ kategori där konsumenter inte drar sig för att utmana traditionerna. Beefeater Pink fångar essensen av de här nytänkande dragen hos dagens cocktailkultur och kombinerar naturliga smaker av jordgubbar med klassisk gin på ett lekfullt sätt, säger Edouard Parlange, produktchef för Beefeater.

Den naturliga smaken av jordgubbar tillsammans med karaktäristiska toner av enbär och citrus ger en elegant och välbalanserad gin som passar perfekt i drinkar. Varför inte uppdatera din Gin & Tonic?

Beefeater Pink (nr 84911) kostar 259 kr och finns att beställa på Systembolaget från och med den 11 april 2018.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons