Aperol Spritz-festivalen har startat – här ligger den!

04 jun, 2018 
AvHanna Carlsson
Samla kompisarna och besök Aperol Spritz-festivalen!
Sommar, sol och Aperol Spritz. Den klassiska sommardrycken är minst sagt populär. Nu går även Aperol Big Spritz Social av stapeln, en festival som hylla den ikoniska drycken.
Annons

Är du en riktig Aperol Spritz-fantast? Då finns den perfekta festivalen för dig! Aperol Big Spritz Social är nämligen en festival helt tillägnad den klassiska sommardrycken. Evenemanget, som går av stapeln i London, drog igång 31 maj och håller på fram till 9 juni.

Förutom Storbritanniens största Aperol Spritz Bar någonsin så utlovas även en Aperol-färgad kanal, en vespa-karusell och ett löfte om en oförglömlig kväll.

Billigare biljetter ju fler som bokar

I evenemangslistan framgår att evenemanget handlar om att umgås och göra det mesta av den brittiska sommaren med dina kompisar. Därför blir biljetterna billigare ju fler som bokar. Så samla dina bästa vänner och åk på en spontanresa till Aperol Spritzens-mecka!

Ta reda på mer om biljetterna här.

Aperol Spritz är en riktig sommardrink!
Aperol Spritz är en riktig sommardrink!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons