Alkoholhaltig lemonad är sommarens nya törstsläckare

02 maj, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
På sommaren vill man släcka törsten med något kallt och friskt, gärna med lite lägre alkoholhalt än vin. Vad sägs om en bittersöt, maltbaserad lemonad i en flaska med avskalad retrodesign?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Garage Hard Lemon lanseras 2 maj 2016.
Garage Hard Lemon lanseras 2 maj 2016.

Lagom till sommaren lanseras Garage Hard Lemon i Sverige, en bittersöt lemonad med 4 % alkohol. Drycken har redan gjort succé i flera länder runtom i Europa. Namnet anspelar på soft garagehäng med vänner, men drycken fungerar givetvis lika bra på förfesten, vid poolen eller på krogen.

Du som tänker ”sötsliskig och konstgjord” när du hör ordet lemonad bör tänka om. Det här är snarare vuxenvarianten av den amerikanska lemonaden. Drycken är maltbaserad vilket ger en naturlig sötma och med en autentisk smak av syrlig citron lär den gå hem hos de flesta.

Annons

För att få till rätt känsla finns det givetvis en serveringsritual:

  • Fyll ett glas till hälften med iskuber (använd gärna ett glas i burkmodell).
  • Häll i Garage Hard Lemon.
  • Pressa i en halv citron.
  • Dekorera med färska citronskivor och toppa med en kvist citronmeliss.
  • Servera!

Garage Hard Lemon lanseras 2 maj på utvalda restauranger och i Systembolagets beställningssortiment. Artikelnummer: 888-6503.

Garage Hard Lemon.
Garage Hard Lemon.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons