Absolut Vodka lanserar alkoläsk

Absolut Vodka lanserar nyheten Mixt.

Lagom till våren och sommaren lanserar Absolut Vodka nyheten Mixt. En färdigmixad dryck i två goda smaker som är redo att drickas som den är.
24 april, 2017

Redan 2004 lanserade Absolut Vodka en färdigblandad drink, Absolut Cut, med tre olika smaksättningar som såldes i designade flaskor om 33 cl. Absolut Cut säljs inte längre men nu, 13 år senare, lanserar märket Absolut Mixt. En lätt kolsyrad och naturlig alkoläsk smaksatt av bär, frukter och Absolut Vodka Original. De två smaker som lanseras är inspirerade av de svenska bärskogarna och går i smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple.

– Smaken har varit kärnan i framtagningen av produkten, vi tror att smak kan vara i något du dricker eller i ditt sätt att leva. Med Absolut Mixt kan människor bli mer spontana eftersom att ha en fest kommer att bli så mycket lättare med denna nya produktserie, säger Craig Johnson, global marknadsdirektör på Absolut i ett pressmeddelande.

Läs också: 3 goda drinkar med Absolut Vodkas nya smak Lime

Absolut Vodka har lanserat nya smaken Lime.

Absolut Vodka har lanserat nya smaken Lime.

Absolut Mixts glasflaska påminner till mångt och mycket om Absolut Vodkas ikoniska flaskform. I Mixt-designen har flaskan ett penseldrag över flaskans mitt som är tänkt att länka ihop till Absoluts historia och engagemang i konstvärlden. Korken är även en praktisk twist-off-kapsyl vilket gör flaskan praktisk att ta med sig.

Absolut Mixt finnas att beställa från 28 april på Systembolaget. Priset för en 275 ml flaska är 21.90 kr. Alkoholhalten ligger på 4,5 %.

Läs också: 3 enkla drinkar med vodka som bas

Absolut Mixt i smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple.

Absolut Mixt i smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple.