Absolut Extrakt – färdig shot på flaska!

22 sep, 2017 
AvRedaktionen
Absolut Extrakt smakar kardemumma.
Absolut Extrakt är den senaste nyheten från Absolut Vodka. En färdig shot på flaska med smak av kardemumma och andra hemliga ingredienser.
Annons

Att dricka shots är en modernare variant av att dricka snaps. En social tradition och ritual som ofta delas med vänner. Absolut Exrakt är framtagen för just detta.

Smaken och flaskan

Absolut Extrakts mest framträdande smak är kardemumma med en liten hint av ingefära. Alkoholhalten ligger på 35% och sockerhalten är lägre än i till exempel Fireball.

Flaskans design är en hyllning till Absoluts originalflaska som i sin tur inspirerats av gamla medicinflaskor.

Shoten är tänkt att drickas som den är, men kan även mixas i både varma och kalla drinkar och passar särskilt bra med äppeljuice.

Absolut Extrakt (nr 82725) kostar 269 kr för 700 ml och finns att beställa på Systembolaget från och med 25 september 2017.

Absolut Extrakt - med smak av kardemumma!
Absolut Extrakt – med smak av kardemumma!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar