Artikeln innehåller reklamlänkar

13 shoppingtips i trendigt tonat glas

I år är det tonat glas som gäller. Framför i olika nyanser av grönt och i rökfärgat glas. Här är 13 stilsäkra shoppingtips i en av 2018 års främsta trend!
29 januari, 2018

Klarglas i all ära – men 2018 ska vi placera våra ljuvliga buketter i vaser med tonat glas. Nu adderar vi dova inslag av grönt och grått för maximal trendfaktor. Varsågoda! Här är 13 ljuvliga vaser i en av 2018 års främsta trender – som du kan klicka hem direkt!

Klassiska vasen Urna från Marimekko i den vackra färgen Olive, design Carina Seth Andersson, läs mer och köp här (länk till Apprl).

Dekorativ vas i rökfärgat glas. Vas Swinging Vases från Rosenthal, design Silke Decker, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

 

Vas ur den klassiska Limelight-serien skapar optiska effekter med mönstrad botten. Självklart i trendigt rökfärgat glas. Vas Limelight Rose, design Göran Wärff, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Trender är till för att brytas – och självklart älskar vi vasen Into The Woods med en touch av rosa, design Ludvig Löfgren för Målerås, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Läs också: Vårens 9 största inredningstrender – enligt Formex

Minivas Boblen, design Finn Schjøll, för Magnor har en bred krage som förhöjer intrycket av vilken bukett som helst, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

 

När icke-perfektion blir ren perfektion! Grönt glas, udda former och liten öppning. Vas Wave från House Doctor, läs mer och köp här (länk till Apprl).

Vas Crosses är munblåst perfektion från Holmegaard, designad av Bodil Kjaer, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Läs också: 10 stilsäkra bloggare: Här är 2018 års största trender

Snyggt i all sin enkelhet – självklart i rökfärgat glas. Glasvas/lykta från Ernst Kirchsteiger, läs mer och köp här (länk till Apprl).

Alvar Aaltos klassiska vas finns nu i mossgrön, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Vas i returglas från Granit, läs mer och köp här.

 

Elegant vas från Bloomingville i trendigt rökfärgat glas med vackert räfflat mönster, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Vas Spatia från Aytm, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

 

Hög och ståtlig! Vas Hedria, design Lena Bjerre för Lena Bjerre, läs mer och köp här. (länk till Apprl)