Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Våra favoriter bland Ikeas vårnyheter

18 jan, 2016 
AvSara Ångström Burling
Rekordkylan och snömassorna till trots är det hög tid att spana in vårens inredningsnyheter. Här väljer vi 7 favoriter ur Ikeas nya kollektion!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nej, det är ingen vår i luften än men i inredningsvärlden börjar vårkänslorna redan spira. Nu visas nya vårprodukter upp på löpande band och det har blivit dags att kika närmare på Ikeas nyheter som släpps i början av februari. Här är våra absoluta favoriter ur den nya kollektionen!

Foto: Ikea

SKURAR_vaggklocka-ikea

Skir och ljuvlig spets möter industri i den här väggklockan i lackat stål. Extra fin och iögonfallande blir den mot en mörk bakgrund! Väggklockan heter Skurar och kostar 129 kronor.

HAXORT_paslakan-ikea

2. Krispiga vita påslakan med en enkel grå rand – elegant och rustikt på samma gång! Häxört påslakanset för dubbelsäng kostar 499 kronor.

Annons

 

TORHAMN_kok_ikea

En av årets största trender – obehandlat trä – får maximalt utrymme med de nya köksfrontarna Torhamn, designade av Mikael Axelsson. Lådfront60x40 cm kostar 399 kronor, dörr 40×80 cm 449 kronor och lådfron 40×20 cm 269 kronor.

HARTE_LED_arbetslampa_ikea

Elegant och industriell lampa i trendfärgen blått piffar till vilken arbetsplats som helst. Hårte arbetslampa kostar 149 kronor och finns även i grönt.

Annons
vardagen_ikea

Den nya serien Vardagen gör vardagen lite vackrare. Den lilla glasburken med lock kostar 19 kronor och den stora 39 kronor. Karaffen, även den med tillhörande lock kostar 29 kronor.

ikea-hylla

Vägghyllan Falsterbo är en modern version av gammaldags kökshyllor och ger dina vackraste köksprylar en central plats i köket. Den kostar 799 kronor.

Annons
HOVSLUND_matta-ikea

Den mörkgrå mattan Hovslund har ett traditionellt grafiskt mönster och ramar in matplatsen på ett fint sätt. Pris 599 kronor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons