Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

3 favoriter från Ellos Homes nya butik

16 sep, 2016 
AvCaroline Holmbom
I dag slår Ellos upp dörrarna till sin nya concept store med fokus på inredning. Här är våra tre favoriter ur sortimentet!
Annons

I dag den 16 september öppnar webbshoppen Ellos Home (reklamlänk) en fysisk butik med möbler, föremål för hemmets alla rum och fina textilier. I butiken, som ligger i Mall of Scandinavia i Stockholm, finns ett stort handplockat sortiment att klämma, känna och dofta på.

– Vi har valt ut de saker från Ellos hemsortiment som vi gillar allra bäst. Fokus ligger på textilier med schysst kvalitet och mycket linne, säger designchef Ulrika Sjövall på Ellos Home (reklamlänk).

Här är redaktionens 3 favoriter ur butikens sortiment:

ellos_home_butik_2

Sänghimmel Blanca (reklamlänk) i transparent bomullstyg, 1 299 kr.

Annons
ellos_home_butik_1

Blomformad taklampa Adelia (reklamlänk) i svartmålad plåt med vit insida, 549 kr.

ellos_home_butik_3

Kanna Mary, 299 kr.

Vill du ser mer från butiken? Filmklipp finns just nu på Instagram Stories (elledecorationse)!

Alla produkter i denna artikel är utvalda av ELLE Decorations redaktion, och länkas till Ellos Home genom tjänsten APPRL

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons