Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

Frida Fahrman – ny bloggare på ELLE!

01 jun, 2018 
AvSanna Rossäng
Lifestylebloggaren Frida Fahrman växlar upp inredningsintresset hos ELLE Decoration och blir vår nya bloggare och influencer: – Det känns helt rätt! Mina läsare är också design- och inrednings-intresserade, så det ska bli kul att få ta med dem på en ny resa, säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Varmt välkommen Frida! Hur känns det att börja blogga hos oss på ELLE Decoration?

– Äntligen! Det känns superroligt och helt rätt i tiden och i livet! Det känns som en naturlig och perfekt utmaning för mig eftersom jag är väldigt design- och inredningsintresserad. Det märker jag att mina läsare också är, så det ska bli kul att få ta med dem på en ny resa tillsammans.

Kök med gråa luckor och detaljer i mässing
Kök med gråa luckor och detaljer i mässing

Vad kan vi förvänta oss för typ av innehåll i din blogg?

Annons

– Inspiration i vardagen! Innehållet kommer inte förändras så mycket, men jag tror definitivt att det kommer komma mer till sin rätt på ELLE Decoration, där jag också vill tillföra något mer. Mitt stora inredningsintresse kommer att varvas med livsstil, mode och skönhet som är en stor del av bloggen i dag. Det blir en mix av tankar och fina bilder hemifrån, outfits, resor och familjen.

Frida Fahrman.
Frida Fahrman. Foto: Rasmus Lindahl/Emma Svensson studio

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

– Enkel, personlig, hemtrevlig och långsiktig. För mig är det viktigt att ingenting sker på impuls. Trender kommer och går, men när jag köper möbler eller gör en förändring i hemmet lägger jag gärna tid och pengar på kvalitet för att veta att det håller 20 –30 år framåt i tiden. Varje sak ska ha sin mening och små detaljer ska kännas utvalda.

Annons
Vardagsrummet med två soffor och taklampa i glas

Förra året flyttade du till hus, berätta lite mer om det!

– Efter hyfsat aktivt husletande i två år hittade vi äntligen vårt hus i Danderyd strax utanför Stockholm. Huset är byggt 1958 av arkitekten Sixten Magnusson. Det är i funkisstil men inte så inramat och boxigt, i stället har huset stora ytor och ljuspartier, halvplan i olika nivåer och vackra järnräcken i svängda former.

Vilket är ditt favoritrum i huset – och varför?

Annons

– Jag har flera! Ett är på näst översta våningen där vi har ett stort originalfönster jag gärna sitter och blickar ut genom mot andra sidan av viken och kvällssolen.

Trädgården

Till sist: Vilket är ditt bästa inredningstips?

– En fin blombukett! Det behöver inte vara extravagant eller den dyraste buketten i stan, det räcker med fyra kvistar från trädgården eller klöver i en liten vas. Det gör så mycket att plocka in årstiderna i hemmet.

OM
Namn: Frida Fahrman
Gör: Skribent, influencer och bloggare.
Bor: I Danderyd med familjen, bestående av maken Hampus, sonen Nils, 5, och dottern Line, 2.
Aktuell: Ny bloggare på ELLE Decoration på fridafahrman. elledecoration.se.

Fridas blogg hittar du på fridafahrman.elledecoration.se

Foto: Rasmus Lindahl/Studio Emma Svensson samt Frida Fahrman

Annons