Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Snygga väggljusstakar – våra favoriter för ett trendigt hem

05 feb, 2024 
AvSandra Bohlin
väggljusstake
Pryd dina väggar med trendiga väggljusstakar som blir en riktig mysfaktor i hemmet! Vi listar 12 supersnygga ljushållare för väggen att spana in i butik just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är alltid säsong för levande ljus i våra hem och i år vill vi gärna inreda med mysig belysning, oavsett årstid. Satsa på stämningsfulla ljus samtidigt som du pryder dina väggar med vackra väggljusstakar. Perfekt om du till exempel har en liten boyta och vill maxa den mysiga känslan eller om du tycker att dina väggar behöver piggas upp en aning. Väggljusstakar är både vackert och praktiskt, genom att placera ljusstakarna på väggen kan du spara utrymme på bord och hyllor samtidigt som du skapar en romantisk atmosfär.

väggljusstake

Dessutom finns det många olika stilar och material att välja mellan, allt från den klassiska i mässing från Skultuna till den smarta, batteridrivna varianten eller de som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Vi har valt ut våra favoriter i olika stilar så att du enkelt kan hitta en väggljusstake som passar din personliga smak och inredning.

Annons

Väggljusstakar 2024

Vi har skannat butikerna och samlat 12 shoppingtipsen att spana in i butik just nu, för att maximera den mysiga känslan och ge dina väggar en uppfräschning! Nedan listar vi 12 vägghängda ljusstakar att inreda ditt hem med!

Rund väggljusstake

Star Trading

Väggdekoration i metall med mässingfinish, formad som en ring med dekorativa LED antikljus. Den har en inbyggd repeterande timer som är på i 6 timmar och av i 18 timmar. Drivs med 1 st AA-batterier.

vägghängda ljus, batteri

Väggljusstake värmeljus

Jotex

2-pack väggljusstakar av järn som passar till värmeljus. De skruvas enkelt och snyggt upp på väggen och finns i flera olika färger.

Väggljusstake mässing

Audo

Clip värmeljushållare från danska Audo Copenhagen har en form som inspirerats av medeltidens ljusstakar. Med ett grunt fat i botten som fångar upp eventuella droppar från ljuset blir väggljusstaken ett vackert tillskott i hemmet.

guld lampett till vägg

Väggljusstake i polerad mässing

Skultuna

Den eleganta Pendel-lampetten med sitt ikoniskt smala formspråk formgavs i slutet av 1950-talet av silversmeden och formgivaren Pierre Forssell.

ljusstake till väggen i mässing från skultuna

Väggljusstake silver

Klong

Lampetten från Klong är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet och har en multifunktionell design i reflekterande material för att addera en extra dimension till designen med vackra vinklar. Den har ett väggfäste för att kunna hängas upp på väggen.

Annons

Väggljusstake smide

Eightmood

Hängande ljusstake i svart järn som blir ett snyggt tillskott på väggen.

Ljushållare vägg

Homeroom

Vacker vägghängd ljusstake i metall med antik finish.

Ljusstake på väggen rund form i metall.

Ljusstake vägg

Blomus

Snygg väggljusstake i rostfritt stål med klart glas samt polystone.

ljusstake för blockljus

Vägghängd ljusstake

Gejst

Spegeln från Gejst har en integrerad ljusstake med en mysig hygge-känsla och en mjuk, oval form i stål och spegelglas som på ett vackert sätt reflekterar ljuset.

vägghängd ljusstake med spegel

Väggljusstake svart

Audo

Stilren väggljusstake av järn med pulverlackerad yta. Den har ett grunt fat som fångar upp eventuellt stearinspill. Designen är enkel och stilren och ger hög mysfaktor.

Stilren svart ljusstake från Menu.

Ljuslykta vägg

Audo

Flambeau Candle Holder Wall är en väggljusstake formgiven av Kroyer-Saetter-Lassen för det danska varumärket MENU. Ljusstaken är inspirerad från fransk belysningsarmatur och är designad för att likna en levande eldslåga.

ljushållare till väggen

Väggljusstake guld

Newport

Väggljusstake i mässing. Den finns i fler storlekar.

ljusstake för vägg i mässing

Se mer:

Kika in i retrohuset som fått nytt livBrand logo
Kika in i retrohuset som fått nytt liv

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons