Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Utemöbler och prylar för att skapa en lantlig känsla

08 maj, 2020 
Utemöbler och prylar för att skapa en lantlig känsla
Vill du ta hem del av Gotland till uterummet i sommar? Fånga torpkänslorna med klassiska möbelgrupper i trä och användbara detaljer. ELLE Decoration listar 11 tips!
Annons
7 inredningstips från Caroline Winbergs hemBrand logo
7 inredningstips från Caroline Winbergs hem

 

Mer torpkänslor åt alla! Låt Gotland och lantliga känslor tar över uterummet i sommar. Men hur? Fånga rätt tema med utemöbler i trä och användbara detaljer som passar det hemtrevliga temat. Vad sägs som att duka upp långbord i ladan, dricka morgonkaffet i bersån och spendera timmar med att rota runt ute i trädgården? ELLE Decoration ger shoppingtips på klassiska alternativ som är värda att spana in.

Duka långbordet med linneduk, nyplockade blommor och sommarkvällens middag. Vi hämtar inspiration från ELLEs bloggare Elsa Billgren som är en mästare på att få till drömlik känsla i hennes Gotlandslada.

Duka långbordet med linneduk, nyplockade blommor och sommarkvällens middag. Vi hämtar inspiration från ELLEs bloggare Elsa Billgren som är en mästare på att få till drömlik känsla i hennes lada på Gotland.

Annons

11 shoppingtips till det lantliga uterummet

1. Diskställ

hortwave dish rack med design av Leon Ransmeier från Hay

Rostfritt diskställ till uteköket, check! Spana in Hortwave dish rack med design av Leon Ransmeier för Hay. Finns att klicka hem här.  (reklamlänk)

2. Porslinskål

Låt porslinet gå i odlingstema och duka upp med serien Cabbage från Bordallo Pinheiro.

Låt porslinet gå i odlingstema och duka upp med serien Cabbage från Bordallo Pinheiro. Finns att klicka hem här.  (reklamlänk)

Annons

3. Trädgårdsredskap

Håll hårt i trädgårdsredskapen när du investerar tid i din trädgård. Få fart på odlingen med redskap från Kent & Stowe.

Håll hårt i trädgårdsredskapen när du investerar tid i din trädgård. Få fart på odlingen med redskap från Kent & Stowe. Finns att klicka hem via Arket. (reklamlänk)

4. Vattenkanna

Svart och stilren plåtkanna för sommarens vattenrundor. Denna med dekorativt handtag kommer från Ernst.

Svart och stilren plåtkanna för sommarens vattenrundor. Denna med dekorativt handtag kommer från Ernst. Finns att klicka hem här.  (reklamlänk)

Annons

5. Träbord

Stilfulla trädgårdsmöbler med ihopfällbar funktion! Bordet BM1771 är formgiven av Børge Mogensen för Carl Hansen.

Stilfulla trädgårdsmöbler med ihopfällbar funktion! Bordet BM1771 är formgiven av Børge Mogensen för Carl Hansen. Finns att klicka hem här.  (reklamlänk)

6. Tillhörande bänk

bänken BM1871 för en komplett möbelgrupp. Design av Børge Mogensen för Carl Hansen.

Missa inte den tillhörande bänken BM1871 för en komplett möbelgrupp. Design av Børge Mogensen för Carl Hansen. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

7. Stråhatt

stråhatt från arket.

Hårt trädgårdsarbete kräver en fin stråhatt med skyddande egenskap! Spana in denna stråhatt från Arket som finns att klicka hem här. (reklamlänk)

8. Passande porslin

Varför inte servera frukost, lunch och middag på porslinsserien Ostindia från Rörstrand.

Varför inte servera frukost, lunch och middag på den klassiska porslinsserien Ostindia från Rörstrand. Upptäck serien och klicka hem denna tallrik här. (reklamlänk)

Annons

9. Möbelgrupp

Klassisk möbelgrupp att spara år efter år, serien Flux med design av Herman Studio för Skagerak.

Klassisk möbelgrupp att spara år efter år, serien Flux med design av Herman Studio för Skagerak. Stolen finns att klicka hem här (reklamlänk) och bordet finns här. (reklamlänk)

10. Klassisk utemöbel

En lyxig klassiker känd som Ormbunks-soffan från Byarums bruk är en investering som håller år efter år.

En lyxig klassiker känd som Ormbunks-soffan från Byarums bruk är en investering som håller år efter år. Soffan finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

11. Pall

pall från ikea.

Trolla fram extra sittplatser med en klassisk vikstol. Den här pallen från Ikeas sommarserie Solblekt är säsongens köp! Pallen finns här. 

Foto: Elsa Billgren

LÄS MER:

Annons