Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Uppdatera väggarna med unika posters och prints – här är 15 fina nätshopar

01 jun, 2020 
AvIda Gustafsson
posters online
Är du sugen på att hänga nytt där hemma? Med en snygg poster kan du ändra känslan i hela rummet. Här är nätshopparna där du kan hitta riktigt snygga fotoprints, posters och affischer.
Annons

Kika in hos kreatören i VasastanBrand logo
Kika in hos kreatören i Vasastan

Att hänga om tavlor och byta motiv är ett enkelt och oftast inte så kostsamt knep för att ändra känslan eller uttrycket i ett rum. Kanske är det dags för lite nya tavlor på landet i år?

Istället för att måla om ett rum kan en tavla med en ny färgställning skapa ny dynamik i rummet. Men det är dock inte helt enkelt att välja motiv, så bestäm dig först för om du ska skapa en färgkoordinerad tavelvägg eller vill satsa på enstaka posters som gör ett statement i rummet.

15 nätshopar där du kan hitta snygga posters och prints

Wall of Art

Säljer prints med motiv från olika konstnärer, illustratörer och grafiska designers. De erbjuder även ett utbud av stilrena ramar.

The Ode to

Ett kurerat urval av tavlor, prints från en rad olika kreatörer och konstnärer. De har de även ett utbud av skulpturer – ifall du vill prova på att inreda med tredimensionell konst.

Junique Art shop

Har ett stort urval av väggkonst som grafiska blad, fotoprints och tavlor.

Annons

Louisiana

Danska konstmuseet har en av världens bästa museishopar och har du inte möjlighet att åka dit kan man köpa deras posters från olika utställningar online, kontakta museishopen för mer detaljer.

Fine Little Day

Fine Little day som startade som en blogg 2007 av konsnären och fotografen Elisabeth Dunker har med åren utvecklats till eget magiskt universum. I samarbete med fler kreatörer säljer hon nu posters, prints och andra inredningsdetaljer från den egna webbshopen.

23pine

Säljer fotoprints som är tagna av ett stort urval av fotografer.

The poster Club

Köpenhamnsbaserade The Poster Club säljer prints, posters och ramar från ett stort urval av konstnärer.

Moderna museet

Via Moderna museets webbshop finns det ett stort urval av posters från utställningar som visats i museet genom åren.

Paper Collective

Danska The paper collective har ett urval av unika posters och prints från handplockade konstnärer.

Annons

Fotografiska

Fotografiska museet i Stockholm har såklart en webbshop där de har ett stort sortiment av posters, affischer och fotokonst från fotografer som ställt ut på museet.

Desenio

Desenio har ett stort urval av posters och affischer i olika utföranden och färgställningar.

Hvass&Hannibal

Danska designstudion Hvass&Hannibal som drivs av Nan Na Hvass och Sofie Hannibal säljer sina egna grafiska prints i sin webbshop.

Stilleben

Danska Stilleben har två fysiska inredningsbutiker i Köpenhamn och en webbshop där de säljer ett urval av handplockade prints.

Dear Sam

Stockholmsbaserade Dear Sam säljer unika posters online.

Historly

Stockholmbaserade Historly erbjuder posters med historiska fotografier och vintage illustrationer som motiv.

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons