Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Nya trenden: Inred med träningsredskap

27 okt, 2016 
AvJulia Saaf
Funktion och estetik i ett när träningsredskapen funnit nytt extraknäck som inredningsdetalj.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Glöm motionscyklar som tar upp halva rummet, medicinbollar i skrikig neon och de andra redskapen som du varit snabb med att gömma undan så fort de inte används. Nu ser vi flera företag som lanserar redskap som inte bara är till för träning, utan också fungerar som inredningsdetaljer. Det nystartade Dapperey har fattat grejen och tagit fram produkter så snygga att vi mer än gärna lämnar dem framme.

– Vi har förfinat klassiska träningsprodukter genom att kombinera naturmaterial med stilren design. Kork är miljövänligt, snyggt och levande, säger Gustav Cosmo, som tillsammans med leg naprapaten Markus Hast, står bakom Dapperey.

dapperey

Foamroller i kork, Dapperey, 1 495 kr.

Annons
dapperey-corkroller

Redskapen från Dapperey är miljövänliga och återvinningsbara.

hantel-ljusstake-skeppshult

Skeppshult har tagit fram en ljusstake i gjutjärn som fungerar lika bra som hantel, 699 kr hos Royaldesign.se (reklamlänk).

Annons

 

Ciclotte_Classic-Carbon-Fiber

För den som vill gå all-in på trenden och råkar ha 80 000 kr över, finns Ciclottes superdesignade motionscyklar hos Ciclotte.com.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons