Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Trendspaning i Köpenhamn: 3 Days of Design

22 aug, 2018 
AvELLE Decoration
3 days of Design i Köpenhamn har på några få år vuxit till en verklig designfestival som engagerar alla inredningsintresserade i staden och lockar långväga besökare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stor färgfest hos &tradition

Inredningsglädje från golv till tak när Jaime Hayón visar samarbete med &tradition.

Stilfulla miljöer hos Erik Jorgensen

Stilfullt hos Erik Jorgensen: dagbädd Delphi, design Studio Hannes Wettstein, litet bord Piccolo Wood, design Ernst & Jensen, bord EJ 65 med marmorskiva, design Foersom & Hiort-Lorentzen.

Annons
Snygg tavelvägg hos Ferm Living

En elegant arrangerad tavelvägg hos Ferm Living, som kombinerar trendkänslighet med danskt hygge.

Sparsmakad sovmiljö hos Frama

Niels Strøyer Cristophersen på trendiga Frama, bjöd in till sitt eget hem – en sakral miljö med stämningsfull färgsättning.

Annons
Mängder av accessoarer och detaljer hos Fritz Hansen

Fritz Hansen är förstås mest kända för sina möbler, framförallt klassikerna av Arne Jacobsen, men har sedan några år tillbaka en accessoar-kollektion som ständigt utökas med nya föremål av samtida designer.

Louis Poulsen kommer med den klassiska kotten i ny tappning

Paul Henningsen designade klassikern Kotten, eller Artichoke (kronärtskocka) som den kallas på engelska, 1958 till restaurangen Langelinie Pavillonen i Köpenhamn. Lampan är uppbyggd av 72 metallblad som skärmar av och sprider ljuset, tillverkas av Louis Poulsen.

Annons
Mycket gröna växter hos Menu

Gröna växter är fortfarande en stark trend i inredningsvärlden, här hos Menu. Fåtöljen Knitting chair designades redan 1951 av Ib Kofod Larsen. Då gjordes den bara i en begränsad upplaga och den har sedan dess varit eftertraktad av samlare. Nu relanserar Menu den ikoniska möbeln.

Mycket färg och unika former hos Mia Lagerman

Formgivaren Mia Lagerman har jobbat länge för stora företag som Ikea, Fritz Hansen och Skagerak. Vid sidan av det gör hon även unika objekt, som de fina transparenta skåpen som hon visade i sin studio.

Annons
Nya färgsprakande hyllsystem hos Montana

Montana Free är ett helt nytt fristående hyllsystem designat av Jakob Wagner för Montana.

Mysig arbetsplats med rosa och naturnära toner i fokus

Visst kan man skapa en arbetsplats som är lika mysig som ett hem. Inredningsdesignern Natalia Sánchez använde möbler och prylar från Muuto för att inreda arbetslokalen Nomad i Köpenhamn.

Stilrena detaljer hos Stelton

Stelton presenterade bland annat en serie nya produkter formgivna av Sir Norman Foster.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons