Artikeln innehåller reklamlänkar

Shoppingtips: 11 trendiga designerstolar

Shoppingtips: 11 snygga och trendiga designerstolar

Rätt stol kan vara avgörande för en stilmässig och snygg matplats. Här är färgerna, formerna och stilarna som är i ropet bland 2018 års trender.
01 februari, 2018

Dags att göra om matplatsen? Hämta inspiration från årets trender. Med vackra och välgjorda designerstolar som ligger helt rätt i tiden – när det gäller hantverk så väl som stuk och kulör – kan resultatet bli hur bra som helst.

11 trendiga designerstolar att klicka hem redan idag:

1. Afteroom

Avskalad och enkel design med de två hetaste trendfärgerna i kombination; rosa och svart. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

2. Masters

Formgivare: Philippe Starck Varumärke: Kartell

Svart och grafiskt är några av ledorden 2018 och Masters stol prickar in alla rätt. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

3. Cover

Formgivare: Thomas Benzen Varumärke: Muuto

En modern och bekväm stol med fina detaljer i skandinavisk design och i den ständigt aktuella grå paletten. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

4. Air armchair

Formgivare: Jasper Morrison Varumärke: Magis

Trendig beige och spännande stol i material som klarar av att stå både inne och ute. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

5. Beetle

Formgivare: GamFratesi Varumärke: Gubi

Grönt i alla dess nyanser är helrätt i år, men främst är det mörka toner som trendar. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

6. Coon

Formgivare: House doctor Varumärke: House doctor

Kom ett steg närmare naturen med den här matstolen av rotting och järn. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

7. Neu 13

Formgivare: Hay Varumärke: Hay

Stilren och avskalad stol med skandinaviska linjer i trendig oxblodsrött. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

8. A stol

Formgivare: Dennis Marquart Varumärke: Ox Denmarq

Rödtonat läder i samspel med ek gör den här stolen såväl trendig som klassisk. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

9. Option

Formgivare: Frederik Roijé Varumärke: Puik

Lekfull färgsättning och en minimalistisk form och stil gör den här stolen till en trendfavorit för de som söker en uppiggande uppgradering av matplatsen. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

10. Buk

Formgivare: Lærke Bo Poulsen & Maja Bøgh Vindbjerg Varumärke: Woud

Stolen Buk är konstruerad från enbart ett enda metallstycke och ser ut som en blandning mellan sittmöbel och konstverk. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

11. Bow 17

Formgivare: Lisa Hilland Varumärke: Gemla

Lättviktig och lekfull karmstol där böjarkonsten tänjts till dess yttersta. Grafisk och stilren design. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

Läs mer:

Trendspaning: Borstade och matta metaller – 12 shoppingtips

Inred med trendiga snäckor – 6 shoppingtips

9 fina trender: Vardagslyxiga detaljer i köket