Tjuvtitt: Höstnytt från Indiska

10 september, 2013
Indiska-nyar-skalar

Rosa och blått, silver och rött eller grönt och guld. I dag erbjöd Indiska en färgsprakande tjuvtitt på höstens och vinterns inredningsnyheter. Fokus ligger på jul- och nyårs-nyheter, men många av produkterna kan gärna stå framme året om. Vi bjuder på en smygtitt.

Indiska-prejul-1
Indiska-prejul

Rosa och blå nyanser dominerar i höstkollektionen, där de flesta produkter kommer ut i butik den 21 oktober. Karaffen som designats av glasformgivaren Ingegerd Råman till förmån för WaterAid passar bra i kombination med nyheterna.

Indiska-juldukning
Indiska-juljul-2

Julkollektionen, som kommer ut i månadsskiftet november–december, går i klassiskt silver, grått och rött. Tips: skippa adventsljusstakens och satsa på numrerade ljus för en stilren nedräkning till julafton!

Indiska-nyarsdukning
Indiska-nyar

Grönt och guld dominerade nyårsdukningen. De vackert blominspirerade skålarna varar långt efter påska och den blå sparbösse-elefanten kommer väl till pass när ekonomin ska komma på rätt köl efter julshoppingen… Kollektionen är ute i butik i månadsskiftet november–december.

Indiska-resedoftljus

I fjol lanserade Indiska doftljus i samarbete med parfymören Clas Wulff och nu släpps de i resestorlek för 79 kr/st. Finns redan i webbshoppen och kommer snart i butik.

Indiska-badd-1
Indiska-badd

Mönsterstarka, nya påslakan-set i bomull släpps den 11 november, 399 kr/set. Den modiga anammar pyjamasmodet och bär kimono även till vardags, 399 kr, viskos, i butik den 2 december.

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: