Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Virala TikTok-rengöringen The pink stuff kommer till Sverige

14 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
The Pink Stuff
Har du också sett fläckar försvinna mirakulöst på Tiktok efter att folk använt en rosa rengöringspasta? The pink stuff är rengöringsprodukterna som tagit över på Clean-Tok – och nu kommer den virala hiten till Sverige!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 4 beautyhacks på TikTok du måste provaBrand logo
TV: 4 beautyhacks på TikTok du måste prova

Appen Tiktok bestod till en början främst av dansvideos men idag kan du hitta tips och inspiration gällande exakt vad som helst. Bland annat är städning ett hett ämne på appen – och vem älskar inte att få nya idéer på hur du håller hemmet skinande rent.

Vad är The Pink Stuff?

Clean-tok, platsen på Tiktok för alla som älskar tillfredsställande videos med städhacks har svämmats över av ett visst rengöringsmedel. The pink stuff är en rengörningspasta som benämns som en "mirakelprodukt". Det virala rengöringsmedlet har setts tackla fläck efter fläck på Clean-Tok och vi har länge undrat när det ska bli dags för oss bosatta i Sverige att få testa.

Annons

The Pink Stuff kommer till Sverige

Nu har vi glädjande nyheter för alla städfantaster då det virala rengöringsmedlet äntligen kommer till Sverige. Det är inte bara mirakel-pastan som släpps, utan en hel städserie med sprayer och skrubbverktyg kommer att finnas att köpa.

Vart finns The Pink Stuff att köpa?

Så vart får du tag på dessa städprodukter som kanske kommer att ändra ditt städ-game? Jo, de är på Dollarstore som Sverigelanseringen nu sker. Städmärket har numera dessutom en svensk Instagram där det finns information om alla produkterna.

Så här beskriver The pink stuff själva sin produkt The Miracle Cleaning Paste:

”En rengöringspasta som fungerar utmärkt för rengöring av smuts, rost och ingrodda fläckar på en mängd olika ytor som kastruller, spishällar, diskbänkar, grillar, keramiska plattor, glas, duschar, trädgårdsmöbler, lackade ytor, båtar och mässing – listan kan göras lång”

Produkterna består av 99% naturliga ingredienser.

Se också: ELLE Pop #8: Fejk-mjuka män och drönarfetischBrand logo
Se också: ELLE Pop #8: Fejk-mjuka män och drönarfetisch

Foto: Produktbild

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons