Superstylisten Marie Olsson Nylander: Det blir en ny säsong av Husdrömmar Sicilien

Ny säsong Husdrömmar i Sicilien

Tittarsuccén där vi får följa stylisten Marie Olsson Nylander och Bill Nylanders renoveringsarbetet med sitt sicilianska palats får en fortsättning! Nu är det klart att SVT-programmet Husdrömmar Sicilien får en ny säsong.
28 augusti, 2020

Programmet Husdrömmar i Sicilien tog tittarna med storm, alla ville se hur det skulle gå för det underbara men förfallna Palazzo Cirillo i Termini på Sicilien. Den första säsongen på åtta avsnitt gav en underbar inblick i livet med familjen Olsson Nylander och framförallt renoveringsarbetet med det stora huset med läckande tak, italiensk byråkrati och strulande hantverkare. Och då hann de egentligen bara med att fixa en av palatsets många våningar.

Men sen kom Coronapandemin i vägen och alla planer på att följa renoveringsarbetet vidare fick göra halt. Men det hindrade inte det Marie Olsson Nylander och Bill Nylander. Med egna kameror har de sedan i januari filmat sig själva både i hemma i Sverige och sedan nu i sommar även på plats i Italien.

”Vi har filmat sedan januari för en eventuell ny säsong, men med tanke på världsläget så har inget varit säkert med något – mer än viljan!”, skriver Marie på Instagram.

Men nu är det alltså klart att vi får återse familjen Olsson Nylander och Palazzo Cirillo i tv-rutan igen. Coronapandemin kom förstås i vägen, och vårens resplaner till Italien fick ställas in. Men det hindrade inte det äkta paret, som sedan i januari filmat själva när SVT:s team inte har kunnat vara med. Paret har i sommar varit nere på ön och jobbat med huset samtidigt som de dokumenterat arbetet på film själva. Ett av de två rummen på vinden i palazzo Cirillo har i sommar fått en partiell uppdatering och huserar nu två futonbäddar som är placerade på golvet.

När den andra säsongen av Husdrömmar Sicilien har premiär är i nuläget ännu inte bestämt.

Foto: SVT

LÄS MER: 

11 renoveringsprojekt vi älskar att följa just nu

Här är renoveringarna som höjer värdet på bostaden