Stort grattis Krickelin – som nominerats till Stora Influencerpriset!

Nomineringarna till Stora influencerpriset är ute och det är med stor glädje vi kan meddela att vår egen Kristin Lagerqvist, med bloggen Krickelin, är nominerad i kategorin ”Årets Business”!
05 september, 2017

Grattis till nomineringen! Hur känns det?

Både smickrande och överraskande! Senaste året har jag jobbat flitigt under begränsade tider med mina företag samtidigt som jag har saktat ner på många plan för att ägna familjen mer tid. Gjort kloka prioriteringar som passar min livssituation helt enkelt. Glädjer mig verkligen över att arbetet lett till detta utfall. Bevisar att jag kan jobba lagom med det jag brinner för och samtidigt få ett bra gensvar.

Vad utmärker din blogg?

Jag skulle vilja säga att det är mina fotografier. Eller att jag lyfter fokus från mig själv då och då och bjuder in andra som inspirerar mig – såsom deras hem, arbeten och tankar i intervjuer som jag publicerar. Detta är något jag känner mig stolt och glad över.

Läs Krickelins inspirerande blogg här!

Det är en rätt stark grupp som har nominerats, hur ser du på dina chanser att vinna?

Ja, det håller jag med om. Följer två av dem i deras sociala kanaler och imponeras av deras driv och företagsamhet. Att bara vara nominerad bland dessa starka kvinnor är en stor vinst för mig.

Vad är ditt bästa inredningstips?

Att blanda nytt och gammalt, hahaha, den var ju ny… eller? Men jag förespråkar verkligen att man som konsument letar på auktionsiter och andra ställen där man kan finna vintagefynd. Kanske mormors vind… Att investera in en riktigt fin lampa att ha hela livet och låta barnen ärva eller sälja vidare är också klokt. Också – Gröna växter, konst och böcker gör ett hem för mig.

Prisutdelningen av det nya branschpriset sker den 13 oktober på Elite Marina Tower och vi håller så klart tummarna!

Foto: Andrea Papini