Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

12 stora mattor att inreda ditt hem med

stora mattor

Är du på jakt efter en eller flera stora mattor till ditt hem? Då har du kommit helt rätt! Vi listar 12 trendiga alternativ som passar i alla hem.
15 januari, 2021

En av de viktigaste komponenterna i ett hem är mattorna. De ger den där extra touchen till stämningen och kan göra ett rum mysigt på nolltid. Har du dessutom stora golvytor så kan det vara perfekt att utnyttja dem med mysiga och snygga mattor. Både skönt att ställa fötterna på och pricken över i:et i inredningen!

12 stora mattor att inreda med:

Handvävd matta i en mix av mjuk, tjock ull från Nya Zeeland och viskos från Ellos Home. Trendig strukturmönstrad, bubblig yta och melerad effekt. Den finns i olika storlekar och även i mörkbrun och grå nyans. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Den populära och fluffiga mattan Shaggy från Layered har ett mjukt uttryck och är tillverkad i 100 procent ull med lång i olika höjder lugg. Du kan klicka hem den här (reklamlänk från Adtraction).

Luggmatta med kort lugg och strukturmönster från Jotex. Finns även i rosa och grått. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Stor ullmatta från Classic Collection som är en handvävd luggmatta i ull med modernt mönster. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Fluffig luggmatta vävd i ull och finns i flera storlekar och färger från Classic Collection. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Stor matta med färg från Layered. Mattan är designad i en unik rundad form i en kombination av rött, beige och rosa. En perfekt design för dig som vill lyfta in färg i rummet utan att låta det ta över för mycket. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Stor matta med mönstrad struktur från Designtorget. Tillverkad i återvunnet material. Denna finns även i färgen offwhite. Finna att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Stor, mjuk matta i viskos med tvättad look och fin lyster från Ellos Home. Finns i fyra olika storlekar och tre jordnära toner. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Stilfull matta i 100 procent viskos, med harmoniskt mönster från Linie Design. Finns i två andra färger. Du kan klicka hem den här (reklamlänk från Awin.com).

Stor grå matta med fransar på sidorna från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Matta Copenhagen från Classic Collection som är handvävd i merceriserad bomull. Mattan har höga och låga partier vilket skapar en snygg och avslappnad matta i taktilt mönster. Finns i två olika storlekar och olika färger. Klicka hem den här (reklamlänk från Adtraction).

Stor rosa matta med kort tät lugg som har vacker, sidenmatt lyster från Jotex. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

LÄS MER:

I å vill vi inreda med trä – 21 fina detaljer med trendig touch

Uppgradera soffan – 17 fina kuddar och plädar

Skapa din egen badrutin – 16 fina detaljer som tar ditt hemma-spa till en ny nivå

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: