Artikeln innehåller reklamlänkar

Stilrena sängbrickor för härliga långfrukostar i sängen

Sängbrickor med ben

Med en sängbricka med ben är det lätt att servera frukost på sängen. Vi listar stilrena sängbrickor som du kan köpa online.
09 april, 2021

Visst är det lite dekadent att äta frukost i sängen? Eller andra måltider för den delen. Kanske är det för att de flesta av oss enbart gör det en gång om året – på födelsedagen. Och då med stor möda, frukost som serveras på en vanlig bricka blir rätt svajig, kaffe och juice skvimpar över.
Med en sängbricka med stabila ben blir frukosten en fröjd att njuta av på morgonkvisten och kanske en möjlighet att göra det lite oftare?

Stilrena sängbrickor Med Ben

Fler frukostar på sängen! Brickan går förstås lika bra att använda i soffan för att ha snackset på alldeles lagom avstånd. Många sängbrickor har hopfällbara ben för att enkelt kunna stuvas undan lika enkelt som en vanlig bricka.

Sängbricka i ek med hopfällbara stålben för enkel förvaring, från Skagerak, finns att köpa här. (länk till Awin.com)

Frukostbricka i massiv ek med hopfällbara ben från Blomsterbergs, finns att köpa här. (länk till Kitchentime)

Frukostbricka i ek med hoppfällbara ben i rostfritt stål från Sagaform, finns att köpa här. (länk till Bagaren & Kocken)

Sängbricka från Dorre i ljus limmad bambu med hopfällbara ben och två praktiska handtag som gör den enkel att bära, finns att köpa här. (länk till Bagaren & Kocken)

Valnötsbrickan från Bosign är en så kallad Lap-tray, en bricka att ha i knät som har en kudde på undersidan, perfekt för frukosten i sängen, datorn eller kvällsfikat på balkongen, finns att köpa här. (länk till Bagaren & Kocken)

Sängbricka från Newport i mörkbetsad rotting med hopfällbara ben, finns att köpa här. (länk till Awin.com)

Frukostbricka i akaciaträ från Dorre med utfällbara ben i rostfritt stål, finns att köpa här. (länk till Bagaren & Kocken)

Sängbricka där ben och bricka är i ett enda stycke formpressad valnöt, från Åhléns (länk till Åhléns).

1:01

Efter reklamen: Spana in Diane von Furstenbergs samarbete med H&M Home

(1:01)