Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Stilrena sängbrickor för härliga långfrukostar i sängen

Sängbrickor med ben

Med en sängbricka med ben är det lätt att servera frukost på sängen. Vi listar stilrena sängbrickor som du kan köpa online.
09 april, 2021

Visst är det lite dekadent att äta frukost i sängen? Eller andra måltider för den delen. Kanske är det för att de flesta av oss enbart gör det en gång om året – på födelsedagen. Och då med stor möda, frukost som serveras på en vanlig bricka blir rätt svajig, kaffe och juice skvimpar över.
Med en sängbricka med stabila ben blir frukosten en fröjd att njuta av på morgonkvisten och kanske en möjlighet att göra det lite oftare?

Stilrena sängbrickor Med Ben

Fler frukostar på sängen! Brickan går förstås lika bra att använda i soffan för att ha snackset på alldeles lagom avstånd. Många sängbrickor har hopfällbara ben för att enkelt kunna stuvas undan lika enkelt som en vanlig bricka.

sängbricka skagerrak

Sängbricka i ek med hopfällbara stålben för enkel förvaring, från Skagerak, finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

sängbricka blomsterberg

Frukostbricka i massiv ek med hopfällbara ben från Blomsterbergs, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

sängbricka sagaform

Frukostbricka i ek med hoppfällbara ben i rostfritt stål från Sagaform, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

sängbricka dorre

Sängbricka från Dorre i ljus limmad bambu med hopfällbara ben och två praktiska handtag som gör den enkel att bära, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

sängbricka lap tray bosign

Valnötsbrickan från Bosign är en så kallad Lap-tray, en bricka att ha i knät som har en kudde på undersidan, perfekt för frukosten i sängen, datorn eller kvällsfikat på balkongen, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

sängbricka newport

Sängbricka från Newport i mörkbetsad rotting med hopfällbara ben, finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

sängbricka Dorre

Frukostbricka i akaciaträ från Dorre med utfällbara ben i rostfritt stål, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

sängbricka Åhléns

Sängbricka där ben och bricka är i ett enda stycke formpressad valnöt, från Åhléns (reklamlänk från Adtraction).

Diane von Furstenberg släpper kollektion med H&M Home – se bilderna här

Inred med vårens hetaste trender – 20 shoppingtips